Blog

Meer weten over glas en de mogelijkheden die glas biedt? Je leest er over op ons blog.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Wil je meer weten over gelaagd glas, wat het precies is en wanneer gelaagd glas moet worden toegepast? Lees hier alles over gelaagd glas en de eigenschappen

Lees meer
Warmtewerend glas

Warmtewerend glas

Heb jij last van de warmte van zonlicht die binnenkomt in de zomer? En twijfel je over warmtewerend glas? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Lees meer
Triple glas of hr++

Triple glas of hr++

Wil je een betere isolatie van je woning en je glazen vervangen met Hr++ of triple glas? Wij vertellen je alles over de verschillen tussen HR++ en HR+++

Lees meer
vacuumglas

vacuumglas

Vacuümglas is een uniek en nieuw soort isolatieglas met bijzondere eigenschappen. In dit artikel vertellen we alles over vacuümglas, en de voor- en nadelen.

Lees meer
Glas vervangen

Glas vervangen

Heb jij nog enkel glas in je ramen zitten en wil je deze graag vervangen? Of wil je graag overstappen naar HR++ glas voor een betere isolatie?

Lees meer

Waar we u bij kunnen helpen?

U kunt bij ons terecht voor vrijwel al uw vraagstukken met betrekking tot glas. Dit is waar wij ons in hebben gespecialiseerd.

GEVELBEGLAZING

Een mooie en functionele gevel kan lastig zijn voor een architect. Architecten en bouwbedrijven passen steeds meer glas toe. Veel ramen en glazen wanden zorgen voor veel natuurlijk daglicht wel zo prettig natuurlijk, maar een mooie gevel moet ook functioneel zijn en goed isoleren. Vraagstukken met betrekking tot glas in gevels worden steeds complexer. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw project.

INTERIEURBEGLAZING

Bent u op zoek naar een mooie glazen deur met een industriële look? Van glazen deuren tot aan glazen balustrades, glazen douchewanden en spiegels. Voor elk interieur hebben wij een oplossing. Bekijk snel onze glas oplossingen voor uw interieur.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?