Blog

Meer weten over glas en de mogelijkheden die glas biedt? Je leest er over op ons blog.

Triple glas of hr++

Triple glas of hr++

Wil je een betere isolatie van je woning en je glazen vervangen met Hr++ of triple glas? Wij vertellen je alles over de verschillen tussen HR++ en HR+++

Lees meer
vacuumglas

vacuumglas

Vacuümglas is een uniek en nieuw soort isolatieglas met bijzondere eigenschappen. In dit artikel vertellen we alles over vacuümglas, en de voor- en nadelen.

Lees meer
Glas vervangen

Glas vervangen

Heb jij nog enkel glas in je ramen zitten en wil je deze graag vervangen? Of wil je graag overstappen naar HR++ glas voor een betere isolatie?

Lees meer
Condens binnenkant raam

Condens binnenkant raam

Heb jij regelmatig last van condens op de binnenkant van je raam? In dit artikel vertellen we je alles over condens aan de binnenkant van je ramen.

Lees meer
Glazen douchedeuren schoonmaken

Glazen douchedeuren schoonmaken

Benieuwd hoe u uw glazen douchedeuren het beste kunt schoonmaken? Het is belangrijk om uw douchedeuren goed schoon te houden als u wilt dat ze mooi blijven.

Lees meer

Waar we u bij kunnen helpen?

U kunt bij ons terecht voor vrijwel al uw vraagstukken met betrekking tot glas. Dit is waar wij ons in hebben gespecialiseerd.

GEVELBEGLAZING

Een mooie en functionele gevel kan lastig zijn voor een architect. Architecten en bouwbedrijven passen steeds meer glas toe. Veel ramen en glazen wanden zorgen voor veel natuurlijk daglicht wel zo prettig natuurlijk, maar een mooie gevel moet ook functioneel zijn en goed isoleren. Vraagstukken met betrekking tot glas in gevels worden steeds complexer. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw project.

INTERIEURBEGLAZING

Bent u op zoek naar een mooie glazen deur met een industriële look? Van glazen deuren tot aan glazen balustrades, glazen douchewanden en spiegels. Voor elk interieur hebben wij een oplossing. Bekijk snel onze glas oplossingen voor uw interieur.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.