Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Blog

Meer weten over glas en de mogelijkheden die glas biedt? Je leest er over op ons blog.

Condens binnenkant raam

Condens binnenkant raam

Heb jij regelmatig last van condens op de binnenkant van je raam? In dit artikel vertellen we je alles over condens aan de binnenkant van je ramen.

read more

Glazen douchedeuren schoonmaken

Benieuwd hoe u uw glazen douchedeuren het beste kunt schoonmaken? Het is belangrijk om uw douchedeuren goed schoon te houden als u wilt dat ze mooi blijven.

read more
Glazen achterwand keuken

Glazen achterwand keuken

Wilt u een glazen achterwand laten plaatsen voor in uw keuken? Een glazen achterwand is niet alleen modern maar ook nog eens erg praktisch.

read more
Glazen scheidingswand

Glazen scheidingswand

Glazen scheidingswanden worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Ontdek de voordelen van een glazen scheidingswand.

read more
Raamventilatie

Raamventilatie

Heb jij vaak last van condens op je ramen? Of zijn je ramen vaak vochtig? Dit kan komen door een te hoge luchtvochtigheid in je huid? Het is belangrijk om goed te ventileren om condens te voorkomen. In dit artikel...

read more
HR glas

HR glas

HR glas wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden. Het heeft verschillende voordelen ten opzichte van dubbelglas en enkelglas.

read more

Waar we u bij kunnen helpen?

U kunt bij ons terecht voor vrijwel al uw vraagstukken met betrekking tot glas. Dit is waar wij ons in hebben gespecialiseerd.

GEVELBEGLAZING

Een mooie en functionele gevel kan lastig zijn voor een architect. Architecten en bouwbedrijven passen steeds meer glas toe. Veel ramen en glazen wanden zorgen voor veel natuurlijk daglicht wel zo prettig natuurlijk, maar een mooie gevel moet ook functioneel zijn en goed isoleren. Vraagstukken met betrekking tot glas in gevels worden steeds complexer. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw project.

INTERIEURBEGLAZING

Bent u op zoek naar een mooie glazen deur met een industriële look? Van glazen deuren tot aan glazen balustrades, glazen douchewanden en spiegels. Voor elk interieur hebben wij een oplossing. Bekijk snel onze glas oplossingen voor uw interieur.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.