Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Maak kennis met de Glas Meesters.

Over ons

Bij de Meester Glastechniek hebben wij passie voor glas en we delen onze expertise graag met u. Maak kennis met ons ervaren team en ontdek waar wij voor staan.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gepassioneerd over glas

Maak kennis met de Glas Meesters.

Over ons

Bij de Meester Glastechniek hebben wij passie voor glaswerk en we delen onze expertise graag met u. Maak kennis met onze ervaren team en ontdek waar wij voor staan.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gepassioneerd over glaswerk

Wie zijn wij?

De Meesters Glastechniek is een jonge, frisse onderneming. Graag nemen wij u mee in onze kennis en ervaring op het gebied van glas. Wij zijn een nationaal georiënteerd bedrijf dat glas op maat levert aan zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wat doen wij?

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij niet bepaald nieuwkomers. Omdat er in de afgelopen jaren een grote liefde en passie voor het ambacht glas is ontstaan hebben wij ons ontwikkeld tot professionals op alle vraagstukken op het gebied van glaswerk. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Renovatieprojecten
  • Hardglas (interieurglas) projecten
  • Nieuwbouwprojecten

Doelstelling is om met veel plezier en ambitie te werken aan mooie duurzame en opkomende producten welke wij als betaalbaar en bereikbaar in de markt willen neerzetten.

Kernwaarden

Als bedrijf hebben we kernwaarden waarmee we graag werken. Zo leveren we altijd de allerbeste service en zorgen we voor een fijne werksfeer.

Onze kernwaarden zijn:

  • Werken met plezier en ambitie
  • Aandacht voor kwaliteit
  • Klantgericht werken

Waarom u voor ons kiest?

Kwaliteit en topservice. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Vakmanschap

Of het nu gaat om het vervangen van uw bestaande beglazing door tripleglas of het plaatsen van een hardglazen deuren met steel look. U bent bij ons aan het juiste adres.

Kennis

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de glasbranche en de vele projecten die we hebben opgeleverd zijn wij altijd in staat om voor u de beste oplossing voor uw glasproject te vinden.

Aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Onze Certificeringen

Kwaliteit zit bij ons in hart en nieren. Daarom kunnen wij met trots het GBO vakcertificaat tonen. Dit staat voor kwaliteit en dat is terug te zien in onze projecten.

Naast kwaliteit is veilig en gezond werken onze prioriteit. Het VCA certificaat toont aan dat een organisatie die risicovolle werkzaamheden uitvoert, veilig hun werk kunnen doen. Ook deze certificatie tonen wij met grote trots.

De Glas Meesters

Jasper Kos

Eigenaar

Guus den Bouwmeester

Eigenaar

Brian van Doesburg

Eigenaar

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Waar we u bij kunnen helpen?

U kunt bij ons terecht voor vrijwel al uw vraagstukken met betrekking tot glas. Dit is waar wij ons in hebben gespecialiseerd.

GEVELBEGLAZING

Een mooie en functionele gevel kan lastig zijn voor een architect. Architecten en bouwbedrijven passen steeds meer glas toe. Veel ramen en glazen wanden zorgen voor veel natuurlijk daglicht wel zo prettig natuurlijk, maar een mooie gevel moet ook functioneel zijn en goed isoleren. Vraagstukken met betrekking tot glas in gevels worden steeds complexer. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw project.

INTERIEURBEGLAZING

Bent u op zoek naar een mooie glazen deur met een industriële look? Van glazen deuren tot aan glazen balustrades, glazen douchewanden en spiegels. Voor elk interieur hebben wij een oplossing. Bekijk snel onze glas oplossingen voor uw interieur.

Klaar voor de start?

Ontvang een offerte op maat.

Maatwerk is de standaard en we spreken u graag persoonlijk. Ontvang een offerte op maat.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.