Voordelen glazen balustrade

Twijfel jij om een glaze balustrade te laten zetten? In dit artikel vertellen we je de voordelen van een glazen balustrade.
Hoi,

Wist je al dat De Meesters Glastechniek glas op maat kan leveren. Of het nu gaat om unieke indoor glazen wanden, moderne glazen gevels of zelfs op maat gemaakte glazen balustrades, wij zetten uw wensen om in werkelijkheid.

✔ Gespecialiseerd in glas op maat
✔ Niks is onmogelijk
✔ 100% tevredenheidsgarantie

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

Twijfel jij om een glazen balustrade te laten zetten. Glazen balustrades worden steeds populairder bij interieur en ontwerpen bij gebouwen en huizen, en dat is niet zonder reden. Buiten dat glas een mooie nette en moderne uitstraling heeft is het ook nog eens erg veilig en brengt het verschillende voordelen met zich mee. In dit artikel vertellen we je de voordelen van een glazen balustrade.

Ruimtelijk en licht doorlatend

Glas is niet voor niks zo populair in interieur van gebouwen. De belangrijkste eigenschap van glas is namelijk dat het doorzichtig is. Een glazen balustrade zorgt voor een ruimtelijker gevoel omdat je niet wordt afgesloten door een dicht vlak en je uitzicht niet wordt beperkt. Daarnaast laat glas ook licht door waardoor zonlicht gemakkelijk naar binnen kan komen. Zo creëer je een open en frisse ruimte vol met lichtinval.

glazen balustrade

Makkelijk schoon te maken

Een glazen balustrade is niet alleen mooi maar ook nog eens heel praktisch. Het is namelijk erg makkelijk schoon te houden. Je kunt het glas gemakkelijk zelf reinigen met een doekje en wat reinigingsmiddelen. Daarnaast heeft het vrijwel geen onderhoud nodig in tegenstellen tot bijvoorbeeld een houten balustrade. Wanneer er toch krassen of beschadigingen op het glas ontstaan kun je dit gewoon polijsten en ziet het glas er weer zo goed als nieuw uit.

Een glazen balustrade past in elk interieur

Een glazen balustrade heeft een prachtige uitstraling en je kunt er je interieur helemaal mee afmaken. Een glazen balustrade kun je in elk interieur toepassen en zal nooit uit de tijd gaan. Je kunt er een hele moderne en luxe uitstraling mee creëren en het voegt net dat beetje extra toe aan je interieur.

Veilig en sterk

Ben jij bang dat glas misschien snel breekt en dat je misschien door het glas heen kunt vallen? Dan heb je het gelukkig mis. Glas is namelijk net zo sterk of zelfs sterker dan andere materialen zoals hout of metaal. Glazen balustrades worden gemaakt van speciaal veiligheidsglas en door de vele ontwikkelingen en technieken binnen glas is een glazen balustrade een van de veiligste manieren voor een balustrade.

Duurzaam

Glas is erg duurzaam. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is glas erg sterk en is de kans dat het breekt dus ook erg klein. Dit zorgt ervoor dan glas erg lang mee kan gaan. In tegenstelling tot hout dat bijvoorbeeld na een aantal jaar kan gaan rotten heeft glas weinig onderhoudt nodig. Zo zal het zelfs na jarenlang gebruik er nog steeds goed uitzien en zal glas niet snel verouderen.

Glazen balustrade van de Meesters Glastechniek

Wil jij graag een glazen balustrade laten zetten op bijvoorbeeld je balkon, of bij je trap? Bij de Meesters Glastechniek zijn we gespecialiseerd in glas en kunnen wij jou altijd de beste oplossing bieden. Wij zorgen ervoor dat jij op een veilige manier kunt genieten van een glazen balustrade die past in jouw interieur. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website, en dan bekijken we samen alle mogelijkheden

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Glas op maat laten maken?

Onze Glas Meesters geven graag advies om tot de beste oplossing te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.

Benieuwd naar wat wij je kunnen bieden?

Vul het formulier in en download onze gratis brochure.

“Van sprankelende vensters tot verbluffende glazen douche cabines, we streven ernaar om elegantie en vakmanschap in elke creatie te brengen.”

Vriendelijke groet,

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

WE BESPREKEN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN

Glas op maat bestellen?

Met onze jarenlange ervaring in de glas branche kunnen we u bij elk project helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.