Wij doen het niet alleen…

Partners

Nauwe Samenwerkingen voor Succesvolle Resultaten – Ontdek Onze Betrouwbare Partnerships
Wij doen het niet alleen…

Partners

Nauwe Samenwerkingen voor Succesvolle Resultaten – Ontdek Onze Betrouwbare Partnerships

Ontdek BENGglas: het meest energiezuinige isolatieglas ter wereld. Met een U-waarde van 0,40 voldoet het aan de BENG-norm en biedt het lichtgewicht, ultradun design (8,3 mm) en een geluidsisolatiewaarde van dB=36. Een innovatie van BENGproducts B.V. voor een duurzame toekomst.

Lees hier meer over BENGglas

Ontdek Simpel Subsidie: maak het aanvragen van subsidies eenvoudig. Dagelijks horen we van klanten die het als belastend ervaren. Het aanvragen van subsidies zou simpeler moeten zijn.

Simpel Subsidie maakt het mogelijk snel subsidiemogelijkheden te ontdekken en aan te vragen. Zo kunt u zich weer richten op uw werk of ontspanning.

Lees hier meer over Simpel Subsidie

Ontdek Bouwend Nederland: met 4.600 aangesloten bedrijven zijn we de grootste vereniging in de bouwsector. We dragen ​​10% bij aan het bruto binnenlands product en hebben een jaarlijkse productie van ruim €82 miljard. Samen streven we naar een krachtige toekomst in innovatie, duurzaamheid en groei.

Lees hier meer over Bouwend Nederland

Waar we u bij kunnen helpen?

U kunt bij ons terecht voor vrijwel al uw vraagstukken met betrekking tot glas. Dit is waar wij ons in hebben gespecialiseerd.

GEVELBEGLAZING

Een mooie en functionele gevel kan lastig zijn voor een architect. Architecten en bouwbedrijven passen steeds meer glas toe. Veel ramen en glazen wanden zorgen voor veel natuurlijk daglicht wel zo prettig natuurlijk, maar een mooie gevel moet ook functioneel zijn en goed isoleren. Vraagstukken met betrekking tot glas in gevels worden steeds complexer. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw project.

INTERIEURBEGLAZING

Bent u op zoek naar een mooie glazen deur met een industriële look? Van glazen deuren tot aan glazen balustrades, glazen douchewanden en spiegels. Voor elk interieur hebben wij een oplossing. Bekijk snel onze glas oplossingen voor uw interieur.

WE BESPREKEN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN

Glas op maat bestellen?

Met onze jarenlange ervaring in de glas branche kunnen we u bij elk project helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan.