Woning verduurzamen met glas

Wilt u uw woning verduurzamen en besparen op hoge energie kosten? Dan is het misschien tijd om uw ramen te vervangen met HR ++ of triple glas.
Hoi,

Wist je al dat De Meesters Glastechniek glas op maat kan leveren. Of het nu gaat om unieke indoor glazen wanden, moderne glazen gevels of zelfs op maat gemaakte glazen balustrades, wij zetten uw wensen om in werkelijkheid.

✔ Gespecialiseerd in glas op maat
✔ Niks is onmogelijk
✔ 100% tevredenheidsgarantie

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

Heeft u in de winter altijd last van kou dat door de ramen naar binnen komt? En wordt het altijd bloedheet in uw woning in de zomer? Dan is het misschien tijd om uw glas te vervangen en uw woning te verduurzamen. In dit artikel vertellen we je alles over het verduurzamen van uw glas.

Waarom uw glas verduurzamen?

De gas prijzen worden steeds hoger en het wordt steeds duurder om je woning te verwarmen in de koude winter maanden. Met enkel glas of dubbel glas verliest u veel warmte waardoor uw energierekeningen hoog kunnen oplopen. Door het vervangen van uw ramen naar HR++ of triple glas kunt u uw woning verduurzamen en bespaart u uiteindelijk op hoge energie kosten. Daarnaast draagt het bij aan een beter milieu en houdt het ook nog eens meer geluid tegen.

Woning verduurzamen met glas

HR++ en triple glas

HR++ glas en triple glas zijn soorten isolatieglas die zowel warmte en kou als geluid tegenhoudt. HR++ glas is dubbel glas waarbij de tussenruimte gevuld is met edelgas en een coating aan een zijde waardoor het glas extra goed isoleert. Triple glas bestaat uit 3 glas platen met daartussen 2 spouwen en een metaal coating. Triple glas is erg zwaar waardoor HR++ glas vaak de voorkeur krijgt. Wilt u meer weten over HR++ en HR+++ glas? Lees alle verschillen tussen triple glas en HR++ in ons andere artikel

Subsidie verduurzamen woning

Wilt u uw glas vervangen met HR++ glas of triple glas en uw woning verduurzamen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een subsidie. Er zijn verschillende subsidies voor het verduurzamen van uw woning. Met de ISDE-subsidie kunt u een deel van de kosten terug krijgen voor het vervangen van uw ramen met HR++ glas of triple glas. U kunt hierbij in aanmerking komen voor een hoge of een lage subsidie. Voor een hoge subsidie moet u binnen een jaar 2 of meer hoofdmaatregelen nemen om uw woning te verduurzamen. Benieuwd of u in aanmerking komt en wat het voor u kan opleveren? U kunt alle voorwaarden en bedragen hier terug lezen.

Uw woning verduurzamen met de Meesters Glastechniek

Wilt u uw glas vervangen en uw woning verduurzamen? Bij de Meesters Glastechniek helpen we u altijd met een glasoplossing op maat die past bij uw wensen. HR++ glas of triple glas? Samen kijken we welke het beste voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website, dan helpen we u graag verder.

Glas op maat laten maken?

Onze Glas Meesters geven graag advies om tot de beste oplossing te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.

Benieuwd naar wat wij je kunnen bieden?

Vul het formulier in en download onze gratis brochure.

“Van sprankelende vensters tot verbluffende glazen douche cabines, we streven ernaar om elegantie en vakmanschap in elke creatie te brengen.”

Vriendelijke groet,

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

WE BESPREKEN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN

Glas op maat bestellen?

Met onze jarenlange ervaring in de glas branche kunnen we u bij elk project helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.