Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Triple glas (HR+++)

De beste isolatie voor uw pand of woning? Triple glas is het beste glas om uw woning te isoleren. Houd de warmte binnen en de kou buiten.

Triple glas (HR+++)

De beste isolatie voor uw pand of woning? Triple glas is het beste glas om uw woning te isoleren. Houd de warmte binnen en de kou buiten.

De beste isolatie

Triple glas zorgt voor de beste isolatie van uw woning. Houd de warmte binnen en de kou buiten

Verduurzaming van uw woning

Door de goede isolatie gaat er minder warmte verloren en hoeft u in de winter ook minder te stoken wat beter is voor het milieu

Een goede investering

U kunt uiteindelijk veel energie kosten besparen met het plaatsten van triple glas maar ook gaat de waarde van uw woning hiermee omhoog.

De beste isolatie met triple glas

Bent u opzoek naar het beste glas voor isolatie van uw nieuwbouw woning of wilt u uw oude ruiten renoveren? Triple glas brengt een hoop voordelen met zich mee. Zoals de naam het al zegt bestaat triple glas uit 3 glasplaten en twee spouwen. Het isoleert een stuk beter dan dubbel glas en houd het ook nog eens het geluid een stuk beter tegen. Houdt de warmte binnen op koude winterdagen en hou het koel op een warme zomerdag.

Investeer in het verduurzamen van uw woning

Steeds meer nieuwbouw woningen worden tegenwoordig geplaatst met triple glas. Het is een goede investering in het verduurzamen van uw woning zowel voor nieuwe panden als voor het renoveren van uw oude ruiten. Door de goede isolatie wordt de warmte echt binnen gehouden en kunt u een hoop energie kosten besparen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. In sommige gevallen is het mogelijk om triple glas in de huidige sponning toe te passen. Wij kijken graag of deze mogelijkheid voor uw sponning toepasbaar is. Wij helpen u graag met een oplossing op maat.

Triple glas heeft een isolerende werking. Dit is natuurlijk erg gunstig voor uw energie verbruik. Een goed isolerend huis zorgt ervoor dat u uw verwarming niet zo hoog hoeft te zetten. Door voor een isolatiemaatregel te kiezen kunt u een Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing aanvragen. Hiermee krijgt u een percentage van uw aankoopbedrag terug. Lees hier meer

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Verduurzaam uw pand

Wilt u uw woning verduurzamen en energiekosten besparen?

Door de goede isolatie met triple glas houdt u de warmte binnen en kunt uw energierekeningen verlagen. Wij helpen u graag met het juiste advies. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer isolatieglas oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Isolatieglas

Isolatieglas is glas dat zorgt voor een goede isolatie. Dit glas bestaat uit twee lagen glas met hiertussen ruimte, ook wel een spouw genoemd.

Dubbel glas (HR++)

Triple glas (HR+++)

$

Isolerend specialistisch glas (geluids-, brand-, inbraak werend glas)

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De beste isolatie

Wilt u goed isolerend glas en de warmte in de winter echt buitenhouden?

Investeer in een goede isolatie van uw pand en laat triple glas plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan helpen we u graag verder.