Voordelen triple glas

Wilt u uw huis verduurzamen en uw ramen vervangen met dikker glas? In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van triple glas.
Hoi,

Wist je al dat De Meesters Glastechniek glas op maat kan leveren. Of het nu gaat om unieke indoor glazen wanden, moderne glazen gevels of zelfs op maat gemaakte glazen balustrades, wij zetten uw wensen om in werkelijkheid.

✔ Gespecialiseerd in glas op maat
✔ Niks is onmogelijk
✔ 100% tevredenheidsgarantie

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

Wilt u uw huis verduurzamen en uw ramen vervangen met dikker glas? Dan is triple glas misschien een goede optie. Triple glas brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van bijvoorbeeld dubbelglas. Triple glas wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden. In dit artikel vertellen we u meer over wat triple glas precies is en wat de voordelen van triple glas zijn.

Wat is triple glas?

Triple glas wordt ook wel HR+++ glas genoemd en is glas, zoals de naam het eigenlijk al zegt, bestaat uit 3 glasplaten. Tussen deze 3 glasplaten zitten 2 spouwen die gevuld zijn met edelgas. Daarnaast zit er bij triple glas ook nog een metaalcoating op het glas. Het is een hoog rendementsglas dat zorgt voor een betere isolatie dan dubbelglas.

triple glas

Voordelen van triple glas

Triple glas heeft verschillende voordelen. Triple glas heeft de beste isolatie waarde van alle glassoorten. Dit zorgt ervoor dat de warmte goed binnen blijft, en de kou buiten. Uw binnen klimaat blijft hierdoor optimaal zonder dat u niet onnodig veel hoeft te stoken. Daarnaast zorgt de hoge isolatiewaarde ook voor een geluiddempend effect. U heeft hiermee dus minder snel last van geluid dat van buitenaf komt. Als laatste is het glas ook deels inbraak werend. Doordat het glas zo dik is, is het moeilijker om te breken en dus ook moeilijker om in te breken door het glas heen. Weet u niet zeker of u moet kiezen voor HR++ of HR+++? We vertellen je graag meer over de verschillen tussen Triple glas of HR++ glas.

Een goed investering voor uw woning

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft triple glas dus verschillende voordelen ten opzichte van andere glassoorten. Triple glas is daarom ook een goede investering voor uw woning waar u uiteindelijk meer voor terug kunt krijgen. Door de goede isolatie hoeft u minder te stoken en zorgt dit dus ook voor lagere energiekosten. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. U kunt ook nog in aanmerking komen voor een subsidie wanneer u uw woning verduurzaamd. In ons andere artikel vertellen we u alles over het verduurzamen van uw woning met glas. Daarbij zal de waarde van uw woning ook stijgen wanneer u triple glas in uw ramen laat plaatsen.

Voordelen van triple glas bij de Meesters Glastechniek

Wilt u meer weten over de voordelen van triple glas? Bij de Meesters glastechniek zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in glas en kunnen wij u helpen met al u vragen op het gebied van glas. Wij denken altijd me u mee voor een oplossing op maat die pas bij uw wensen en situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan dan helpen we u graag persoonlijk verder

Glas op maat laten maken?

Onze Glas Meesters geven graag advies om tot de beste oplossing te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.

Benieuwd naar wat wij je kunnen bieden?

Vul het formulier in en download onze gratis brochure.

“Van sprankelende vensters tot verbluffende glazen douche cabines, we streven ernaar om elegantie en vakmanschap in elke creatie te brengen.”

Vriendelijke groet,

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

WE BESPREKEN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN

Glas op maat bestellen?

Met onze jarenlange ervaring in de glas branche kunnen we u bij elk project helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.