Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

ShoweGuard antikalk gecoat glas plaatsen?

Met de ShowerGuard antikalk gecoat glas zult u zorgeloos douchen. Bespaar uzelf tijd en moeite met het schoonmaken van uw douche. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

ShoweGuard antikalk gecoat glas plaatsen?

Met de ShowerGuard antikalk gecoat glas zult u zorgeloos douchen. Bespaar uzelf tijd en moeite met het schoonmaken van uw douche. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

Bespaar tijd

U hoeft zich tijdens het douchen geen zorgen te maken over mogelijke vuil die zich gaat hechten aan uw douche als u klaar bent. Schoonmaken hoeft alleen eens in de zoveel tijd en zal van korte duur zijn.

Schoner

Kalk en vuil kunnen zich niet hechten aan uw douchewand. Hierdoor zal uw badkamer schoner en netter uitstralen.

Minimale reiniging.

Minimale reiniging is meer dan voldoende. Gewoon met een zachte doek over de glazen wanden heen gaan en schoon is uw douche.

Wat is een ShowerGuard (antikalk) gecoat glas?

ShowerGuard is glas dat speciaal ontwikkeld is voor douches en biedt permanente bescherming tegen corrosie. Tijdens het fabricageproces wordt er aan de binnenkant van de douche een beschermlaag geïntegreerd op het glasoppervlak. Op deze manier is ShowerGuard bestemd tegen kalk, vuil en corrosie. Uw glazen douchewand blijft altijd nieuw, omdat het vuil zich nergens aan kan hechten. Er is geen speciale behandeling nodig voor ShowerGuard in het dagelijks gebruik. Ook hoeft het glas niet vernieuwd te worden en gaat uw douchewand eindeloos mee.

Waarom een ShowerGuard gecoat glas?

U wilt natuurlijk niet veel tijd en moeite stoppen in het reinigen van uw douche. ShowerGuard antikalk gecoat glas is erg makkelijk schoon te maken. Schurende schoonmaakmiddelen of borstels zijn overbodig. Door gewoon met een zachte doek of vochtige spons over uw glazen douchewand heen te gaan, zal uw douchewand met de minste moeite weer helemaal glanzen. ShowerGuard glas is dus tijdloos en blijft er altijd nieuw uitzien. Verder past een glazen douchewand natuurlijk bij elk interieur en creëert het ook nog eens een ruimtelijk effect. Het is stijlvol, modern en erg praktisch!

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Praktisch en stijlvol

ShowerGuard antikalk gecoat glas voor elk interieur

Een glazen douchewand waar je weinig moeite hoeft te stoppen in het schoonmaken ervan die ook nog stijlvol is? Vraag een offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Meer badkamer oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Badkamer oplossingen

Een mooie glazen douchewand, douchedeur of cabine is niet meer weg te denken uit de badkamer anno 2021.
$

Douchedeuren

$

Douchewanden

$

Inloopdouche

$

Douchecabines

ShowerGuard (antikalk) gecoat glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Tijdloos en praktisch

ShowerGuard antikalk gecoat glas laten plaatsen?

Wilt u ook een douche die tijdloos meegaat en deze in het gehele levensduur met minimale moeite hoeven schoon te maken? Vraag dan gelijk een offerte aan!