ShoweGuard antikalk gecoat glas plaatsen?

Met de ShowerGuard antikalk gecoat glas zult u zorgeloos douchen. Bespaar uzelf tijd en moeite met het schoonmaken van uw douche. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

ShoweGuard antikalk gecoat glas plaatsen?

Met de ShowerGuard antikalk gecoat glas zult u zorgeloos douchen. Bespaar uzelf tijd en moeite met het schoonmaken van uw douche. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

Bespaar tijd

U hoeft zich tijdens het douchen geen zorgen te maken over mogelijke vuil die zich gaat hechten aan uw douche als u klaar bent. Schoonmaken hoeft alleen eens in de zoveel tijd en zal van korte duur zijn.

Schoner

Kalk en vuil kunnen zich niet hechten aan uw douchewand. Hierdoor zal uw badkamer schoner en netter uitstralen.

Minimale reiniging.

Minimale reiniging is meer dan voldoende. Gewoon met een zachte doek over de glazen wanden heen gaan en schoon is uw douche.

Wat is een ShowerGuard (antikalk) gecoat glas?

ShowerGuard is glas dat speciaal ontwikkeld is voor douches en biedt permanente bescherming tegen corrosie. Tijdens het fabricageproces wordt er aan de binnenkant van de douche een beschermlaag geïntegreerd op het glasoppervlak. Op deze manier is ShowerGuard bestemd tegen kalk, vuil en corrosie. Uw glazen douchewand blijft altijd nieuw, omdat het vuil zich nergens aan kan hechten. Er is geen speciale behandeling nodig voor ShowerGuard in het dagelijks gebruik. Ook hoeft het glas niet vernieuwd te worden en gaat uw douchewand eindeloos mee.

Waarom een ShowerGuard gecoat glas?

U wilt natuurlijk niet veel tijd en moeite stoppen in het reinigen van uw douche. ShowerGuard antikalk gecoat glas is erg makkelijk schoon te maken. Schurende schoonmaakmiddelen of borstels zijn overbodig. Door gewoon met een zachte doek of vochtige spons over uw glazen douchewand heen te gaan, zal uw douchewand met de minste moeite weer helemaal glanzen. ShowerGuard glas is dus tijdloos en blijft er altijd nieuw uitzien. Verder past een glazen douchewand natuurlijk bij elk interieur en creëert het ook nog eens een ruimtelijk effect. Het is stijlvol, modern en erg praktisch!

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Praktisch en stijlvol

ShowerGuard antikalk gecoat glas voor elk interieur

Een glazen douchewand waar je weinig moeite hoeft te stoppen in het schoonmaken ervan die ook nog stijlvol is? Vraag een offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Meer badkamer oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Badkamer oplossingen

Een mooie glazen douchewand, douchedeur of cabine is niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer.

Douchedeuren

Douchewanden

Inloopdouche

Douchecabines

ShowerGuard (antikalk) gecoat glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over ShowerGuard anti kalk gecoat glas?

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen

Wat is showerguard gecoat glas?

Showerguard gecoat glas is glas met een nanocoating over het glas heen, wat er voor zorgt van water altijd van het paneel afloopt. Dit zorgt er voor dat er geen kalkaanglas op je douchedeur komt en dat het glas altijd mooi blijft glanzen.

Hoe lang gaat de ShowerGuard mee?

Wij geven 10 jaar garantie op Showerguard, mits het glas nieuw is en er nog geen krassen zichtbaar zijn op de panelen.

Hoe wordt showerguard aangebracht?

Showerguard wordt doorgaans meegebakken met het glas, maar het is ook mogelijk om dit later eventueel nog aan te brengen op het glas.

Wat kan ik op mijn glazen douchedeuren plaatsen om water af te stoten?

Om uw douchedeuren kalkvrij en glanzend te houden kunt u er voor kiezen om een Showecoating op uw glas te laten plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het water af gestoot wordt en het water langs het paneel loopt. Tijdens uw bestelling kunt u van te voren aangeven of u een Showercoating op wil glas wilt zodat we dit meteen kunnen meenemen.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Tijdloos en praktisch

ShowerGuard antikalk gecoat glas laten plaatsen?

Wilt u ook een douche die tijdloos meegaat en deze in het gehele levensduur met minimale moeite hoeven schoon te maken? Vraag dan gelijk een offerte aan!