Douchewanden

Op zoek naar een nieuwe douchewand? Onze op maat gemaakte glazen douchewanden zijn perfect voor elk interieur!

Douchewanden

Op zoek naar een nieuwe douchewand? Onze op maat gemaakte glazen douchewanden zijn perfect voor elk interieur!

Op maat gemaakt

Wij bieden ook op maat gemaakte douchewanden aan die perfect bij u in de badkamer passen. Zo bieden wij een oplossing voor elk interieur aan waarbij kwaliteit erg belangrijk is.

Tijdloos ontwerp

Doordat glas een tijdloos materiaal is, kunt u jarenlang genieten van uw douche. Het is een stijlvol model die ruimte in uw badkamer creëert.

Zorgeloos douchen

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over water die buiten de douche komt als u heeft gekozen voor een douchewand. De douchewand zorgt voor een mooie scheiding tussen de ruimte waarbij het water wel en niet terecht komt.

Een glazen douchewand voor elk interieur

Een glazen douchewand maakt elke badkamer weer stijlvol en creëert een ruimtelijk effect. U kunt uw op maat gemaakte douche gebruiken zonder douchedeur, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over water die de douche uitloopt. Indien gewenst kunnen wij een speciale antikalk coating aanbrengen op het glas wat het schoonmaken kinderspel maakt. Stap gemakkelijk de douche in en uit en geniet van uw douche. Verder hoeft niet veel tijd besteden aan het schoonmaken van uw douchewanden. Er kan zich namelijk geen kalk of vuil aan hechten als u na elke douchebeurt uw douchewand goed droogt! Ook heeft een douchewand geen hoeken en gaten die lastig zijn schoon te maken.

Glazen douchewand laten plaatsen

Als u uw badkamer stijlvol wilt maken, ruimte wilt creëren en u geen zorgen meer maken over de schoonmaak van de douche? Dan staan wij voor u klaar om een op maat gemaakte glazen douchewand te plaatsen. Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen met onze kennis en ervaring van 20 jaar gezamenlijk tot het gewenste resultaat komen. Met de hoge kwaliteit kunt u weer volop genieten van uw douche.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Stijlvol en praktisch

Ook zonder zorgen douchen?

Met onze glazen douchewanden hoeft u zich geen zorgen over de schoonmaak ervan en het water dat stroomt. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan een offerte aan.

Meer badkamer oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Badkamer oplossingen

Een mooie glazen douchewand, douchedeur of cabine is niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer.

Douchedeuren

Douchewanden

Inloopdouche

Douchecabines

ShowerGuard (antikalk) gecoat glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over glazen douchewanden

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen

Hoe duur zijn glazen douchewanden?

De kosten voor een glazen douchewand zijn afhankelijk van de afmetingen en uw wensen.

Hoe lang duurt het monteren van de glazen douchewanden?

Het monteren van een glazen douchewand kan verschillen van 2 uur tot een dag.

Hoe maak ik een glazen douchewand schoon?

Glazen douchewanden zijn gemakkelijk schoon te maken. De beste manier om een glazen douchewand schoon te maken is door een anti kalk laag aan te laten brengen op de douchepanelen, maar u kunt ook elke eigen huis en tuin ontvetter of ontkalker om het schoon te maken.

Wat zijn glazen douchewanden?

Een glazen douchewand is een wand die het natte gedeelte van de douche scheidt met het droge gedeelte.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Mooi én praktisch

Glazen douchewanden laten plaatsen?

Maak uw badkamer stijlvol met onze glazen douchewanden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan.