Douchecabines

Heeft u behoefte aan een nieuwe douchecabine? Onze glazen douchecabines zijn stijlvol, stevig en tijdloos.

Douchecabines

Heeft u behoefte aan een nieuwe douchecabine? Onze glazen douchecabines zijn stijlvol, stevig en tijdloos.

Water blijft gepositioneerd

Met een douchecabine weet u zeker dat het water niet buiten de cabine terecht komt. U kunt zorgeloos douchen, zonder een natte badkamer.

Stevige douchecabine

Onze glazen douchecabines zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn stevig gebouwd en gaan daarom lang mee.

Elegant ontwerp

Onze douchecabines zijn niet alleen stevig, maar ze zien er ook is nog elegant uit. Uw badkamer zal niet meer te herkennen zijn met onze douchecabines.

Mooie en stevige douchecabines

Als u aan het douchen bent, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het water dat overloopt. Met een douchecabine weet u zeker dat het water binnen blijft. Onze douchecabines zijn gemaakt van glas. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtelijk gevoel in uw badkamer, maar het is ook makkelijk schoon te houden. Onze douchecabines zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt douchen. En als u niet aan het douchen bent? Dan kunt u genieten van een mooie douchecabine, die in uw badkamer staat.

De douchecabine van uw dromen

Met ruim 20 jaar ervaring, hebben we meer dan genoeg kennis over glas. Alle vragen rondom glas weten wij goed te beantwoorden. Hetzelfde geldt voor uw douchecabine. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een douchecabine op maat laten maken? Of wilt u liever een douchecabine met matglas? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u de douchecabine van uw dromen krijgt.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Geef uw badkamer een update

Genieten van een splinternieuwe douchecabine?

Een glazen douchecabine waarin u zorgeloos kunt douchen én die er ook mooi uitziet? Beter kan het niet. Vraag een offerte op voor de mogelijkheden.

Meer badkamer oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Badkamer oplossingen

Een mooie glazen douchewand, douchedeur of cabine is niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer.

Douchedeuren

Douchewanden

Inloopdouche

Douchecabines

ShowerGuard (antikalk) gecoat glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over douchecabines

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen

Kan je een douchecabine plaatsen zonder douchebak?

Ja, het is zeker mogelijk om een douchecabine te plaatsen zonder douchebak. Wel raden wij het aan om een afwatering te hebben naar de eventuele waterafvoer.

Hoe dik moeten glazen voor douchecabine zijn?

Een glazen douchecabine moet minimaal 6mm dik gehard glas zijn.

Welke douchecabine is het beste?

Dit is geheel afhankelijk van uw eigen wensen, bijvoorbeeld of u het erg vind als er wat druppels buiten de cabine komen of totaal niet, dan kunnen we gebruik maken van douche strips met een bolprofiel om de cabine volledig af te sluiten

Wat kost het plaatsen van een douchecabine?

De kosten voor het plaatsen van een douchecabine zijn geheel afhankelijk van uw wensen, de afmetingen en het soort douchecabine. Wij bespreken graag samen met u de verschillende mogelijkheden.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Een statement in uw badkamer

Een glazen douchecabine laten plaatsen?

Bespreek uw wensen met ons en wij zullen uw visie tot leven laten komen. Niet langer wachten? Vraag dan een offerte op.