Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Spiegelwanden laten plaatsen

Op zoek naar een spiegelwand voor thuis of voor uw dans/- sportschool? Onze op maat gemaakte spiegelwanden passen bij elk interieur. Ontdek hier meer.

Spiegelwanden laten plaatsen

Op zoek naar een spiegelwand voor thuis of voor uw dans/- sportschool? Onze op maat gemaakte spiegelwanden passen bij elk interieur. Ontdek hier meer.

Stijlvol

Of u er nu voor kiest om de spiegelwand in uw woonkamer te plaatsen of in uw dansschool, op elke plek is de spiegel stijlvol. De spiegels worden namelijk zo gemaakt dat het past bij elk interieur.

Ruimtelijk effect

Naast dat het erg handig is om een spiegel in de ruimte te hebben, creëert een spiegel ook nog eens een ruimtelijk effect. Zo zult u dus niet alleen van de decoratie genieten, maar ook van de ruimte.

Meer licht

Een spiegel brengt meer licht in de kamer doordat deze van buiten erin wordt gereflecteerd. Hierdoor wordt een donkere kamer toch nog wat lichter.

Waarom een spiegelwand?

Een spiegelwand is een erg mooie toevoeging in de woonkamer, slaapkamer of badkamer, omdat het de ruimte tot wel twee keer groter doet lijken. Ook brengt een spiegel meer licht in de kamer, doordat deze naar binnen wordt gereflecteerd. Op een stijlvolle manier wordt een lege muur gevuld. Maar een spiegelwand is ook erg handig voor in de dansschool, sportschool winkelcentra, beautysalons en theaterruimtes. In deze ruimtes is het van belang om jezelf goed te kunnen observeren. Als je bijvoorbeeld alleen sport, is het van belang dat je zelf goed let op je houding tijdens de oefeningen die je doet.

Spiegelwand voor elk interieur

Of u nu een grote spiegelwand, ronde spiegelwand of gouden spiegelwand wilt, deze op maat gemaakte spiegelwands passen in elk interieur. U bepaalt zelf de vorm, kleur, maat en plek van waar de spiegelwand komt te hangen. Kiest u ervoor om de spiegel in de woonkamer te plaatsen of in de badkamer tegen een schuine wand? Alles is mogelijk. Spiegelwanden kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Zo kunnen we de spiegels direct op de muur verlijmen. De spiegels zijn dan niet meer demontabel. Wel zorgt dit voor extra fixatie, zodat er bij breuk geen gevaarlijk situaties ontstaan.
Daarnaast kunnen wij de spiegels in een zogeheten spiegelprofiel monteren. De spiegels blijven dan demontabel. Hierbij adviseren wij u dan om spiegels te nemen met een veiligheids- ofwel glasbreuk folie aan de achterzijde. Bij breuk zullen de scherven van de spiegels dan toch nog aan elkaar zitten. Verder kunnen wij ook spiegels leveren in een gelaagde (gelamineerde) variant. Let op: spiegels voor openbare of publiekelijke ruimtes, zoals sportscholen of theaters die voor iedereen toegankelijk zijn, dienen verplicht veiligheidsspiegels toe te passen.
Kortom, al uw wensen zijn bespreekbaar en wij zullen er samen voor zorgen dat die in het eindresultaat worden verwerkt.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Stijlvol en handig

Op zoek naar een spiegelwand?

Wilt u ook een spiegelwand laten plaatsen die voldoet aan al uw wensen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag!

Meer spiegels oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Spiegels

Van standaard tot gekleurde spiegels. Specialistische maatwerk spiegels vindt u bij ons!

Spiegels

Spiegelwanden

$
Specialistische spiegels

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Voor elk interieur

Spiegelwand laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een spiegelwand voor in uw woonkamer of voor in uw dansschool en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan! knoptekst: offerte aanvragen