Spiegel laten plaatsen?

Met deze op maat gemaakte spiegels zal uw kamer een mooie decoratie erbij hebben die ook nog eens zorgt voor een ruimtelijk effect. Wij zorgen ervoor dat de spiegel voldoet aan al uw wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Spiegel laten plaatsen?

Met deze op maat gemaakte spiegels zal uw kamer een mooie decoratie erbij hebben die ook nog eens zorgt voor een ruimtelijk effect. Wij zorgen ervoor dat de spiegel voldoet aan al uw wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Meer licht

Een spiegel brengt meer licht in de kamer doordat deze van buiten erin wordt gereflecteerd. Hierdoor wordt een donkere kamer toch nog wat lichter.

Stijlvol

Of u nu kiest voor een grote ronde zwarte spiegel of voor een kleine vierkante witte spiegel, elke spiegel is stijlvol. De spiegels worden zo gemaakt dat het past bij elk interieur.

Ruimtelijk effect

Naast dat u een mooie decoratie heeft in de kamer, zorgen spiegels ook nog eens voor een ruimtelijk effect. Zo zult u dus niet alleen van de decoratie genieten, maar ook van de ruimte.

Spiegels in alle vormen, kleuren en maten

De spiegels kunnen in allerlei vormen, kleuren en maten voor u worden gemaakt. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat die worden uitgewerkt in het eindresultaat. Of u nu de spiegel in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of hal plaats, een spiegel is in elke kamer de ideale decoratie. Wilt u de spiegel ophangen of liever staand plaatsen? Alles is mogelijk. Het zal de kamer stijlvol, ruimer en ook nog eens lichter maken. Bepaal zelf welke kleur de spiegel moet hebben om perfect in uw interieur te passen.

Waarom een spiegel?

Bijna iedereen heeft een spiegel thuis hangen. In de woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer, etc. Een spiegel is dus eigenlijk onmisbaar. Iedereen kijkt altijd even naar zichzelf voordat ze de deur uitgaan. Maar ook voor het interieur brengt een spiegel vele voordelen met zich mee. Zo is het handig om in een kleine kamer een grote spiegel aan de muur te hangen. Doordat een groot deel van de kamer wordt gereflecteerd in de spiegel, lijkt de kamer dan ook groter. Om dit effect nog beter te maken, kunt u een spiegel hangen aan 2 aangrenzende muren.
Verder brengt een spiegel licht in een donkere kamer, doordat het licht van buiten erin wordt gereflecteerd. En niet te vergeten, een spiegel is ook erg stijlvol en een ideale manier om een lege muur te vullen. U kunt uw spiegel staand of hangend plaatsen met als extra decoratie nog bijvoorbeeld een kamerplant. Dit zorgt voor een hele stijlvolle sfeer.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Onmisbaar in uw huis

Meer licht in uw kamer!

Wilt u ook dat er meer licht in uw kamer is en dat er op een stijlvolle manier uw lege muur wordt gevuld? Bespreek uw wensen met ons en neem contact op!

oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Balustrades

Balustrade als eye-catcher voor een vide, balkon, dakterras of trap? Laat u inspireren door onze Glas Meesters!
$
Glazen balustrade vide
$
Glazen trap balustrade
$
Glazen balkon balustrade
$
Terras balustrade glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen met betrekking tot interieurbeglazing.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Stijlvol en handig

Spiegel laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een mooie decoratie in uw huis, dan is een spiegel de ideale oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!