Spiegel laten plaatsen?

Met deze op maat gemaakte spiegels zal uw kamer een mooie decoratie erbij hebben die ook nog eens zorgt voor een ruimtelijk effect. Wij zorgen ervoor dat de spiegel voldoet aan al uw wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Spiegel laten plaatsen?

Met deze op maat gemaakte spiegels zal uw kamer een mooie decoratie erbij hebben die ook nog eens zorgt voor een ruimtelijk effect. Wij zorgen ervoor dat de spiegel voldoet aan al uw wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Meer licht

Een spiegel brengt meer licht in de kamer doordat deze van buiten erin wordt gereflecteerd. Hierdoor wordt een donkere kamer toch nog wat lichter.

Stijlvol

Of u nu kiest voor een grote ronde zwarte spiegel of voor een kleine vierkante witte spiegel, elke spiegel is stijlvol. De spiegels worden zo gemaakt dat het past bij elk interieur.

Ruimtelijk effect

Naast dat u een mooie decoratie heeft in de kamer, zorgen spiegels ook nog eens voor een ruimtelijk effect. Zo zult u dus niet alleen van de decoratie genieten, maar ook van de ruimte.

Waarom een spiegel?

Bijna iedereen heeft een spiegel thuis hangen. In de woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer, etc. Een spiegel is dus eigenlijk onmisbaar. Iedereen kijkt altijd even naar zichzelf voordat ze de deur uitgaan. Maar ook voor het interieur brengt een spiegel vele voordelen met zich mee. Zo is het handig om in een kleine kamer een grote spiegel aan de muur te hangen. Doordat een groot deel van de kamer wordt gereflecteerd in de spiegel, lijkt de kamer dan ook groter. Om dit effect nog beter te maken, kunt u een spiegel hangen aan 2 aangrenzende muren.
Verder brengt een spiegel licht in een donkere kamer, doordat het licht van buiten erin wordt gereflecteerd. En niet te vergeten, een spiegel is ook erg stijlvol en een ideale manier om een lege muur te vullen. U kunt uw spiegel staand of hangend plaatsen met als extra decoratie nog bijvoorbeeld een kamerplant. Dit zorgt voor een hele stijlvolle sfeer.

Spiegels in alle vormen, kleuren en maten

De spiegels kunnen in allerlei vormen, kleuren en maten voor u worden gemaakt. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat die worden uitgewerkt in het eindresultaat. Of u nu de spiegel in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of hal plaats, een spiegel is in elke kamer de ideale decoratie. Wilt u de spiegel ophangen of liever staand plaatsen? Alles is mogelijk. Het zal de kamer stijlvol, ruimer en ook nog eens lichter maken. Bepaal zelf welke kleur de spiegel moet hebben om perfect in uw interieur te passen.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Onmisbaar in uw huis

Meer licht in uw kamer!

Wilt u ook dat er meer licht in uw kamer is en dat er op een stijlvolle manier uw lege muur wordt gevuld? Bespreek uw wensen met ons en neem contact op!

Meer spiegels oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Spiegels

Van standaard tot gekleurde spiegels. Specialistische maatwerk spiegels vindt u bij ons!

Spiegels

Spiegelwanden

Specialistische spiegels

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Brochure downloaden

Download hieronder gratis onze brochure. Kom alles te weten over de meesters glastechniek en onze passie voor glas ambacht. Vul uw naam en e-mail adres in en download onze brochure.

Heeft u een vraag over spiegelss

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen

Wat voor soorten spiegels zijn er?

Spiegels zijn er in heel veel verschillende soorten, u heeft de keuze uit verschillende kleuren, maten en vormen. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste spiegel en een oplossing op maat.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn spiegel mooi blijft?

U kunt een spiegel gemakkelijk schoonmaken door eerst het oppervlakkige vuil te verwijderen, en daarna met een glassex spray schoon te maken. Poets de spiegel eerst met de spray schoon en ga er vervolgens met een droge doek overheen. Zorg hierbij dat u in rondjes er overheen wrijft om strepen te voorkomen.

Kan ik zelf een spiegel laten maken?

Ja dit is zeker mogelijk. Bij de Meesters Glastechniek zorgen we altijd voor een oplossing op maat die past bij uw wensen. U kunt zelf een mal laten maken die wij opsturen naar de fabriek zodat u precies uw eigen spiegel kunt maken.

Wat kost het laten monteren van een spiegel?

De kosten voor het monteren van een spiegel zijn afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Stijlvol en handig

Spiegel laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een mooie decoratie in uw huis, dan is een spiegel de ideale oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!