Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Spiegel laten plaatsen?

Met deze op maat gemaakte spiegels zal uw kamer een mooie decoratie erbij hebben die ook nog eens zorgt voor een ruimtelijk effect. Wij zorgen ervoor dat de spiegel voldoet aan al uw wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Spiegel laten plaatsen?

Met deze op maat gemaakte spiegels zal uw kamer een mooie decoratie erbij hebben die ook nog eens zorgt voor een ruimtelijk effect. Wij zorgen ervoor dat de spiegel voldoet aan al uw wensen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Meer licht

Een spiegel brengt meer licht in de kamer doordat deze van buiten erin wordt gereflecteerd. Hierdoor wordt een donkere kamer toch nog wat lichter.

Stijlvol

Of u nu kiest voor een grote ronde zwarte spiegel of voor een kleine vierkante witte spiegel, elke spiegel is stijlvol. De spiegels worden zo gemaakt dat het past bij elk interieur.

Ruimtelijk effect

Naast dat u een mooie decoratie heeft in de kamer, zorgen spiegels ook nog eens voor een ruimtelijk effect. Zo zult u dus niet alleen van de decoratie genieten, maar ook van de ruimte.

Waarom een spiegel?

Bijna iedereen heeft een spiegel thuis hangen. In de woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer, etc. Een spiegel is dus eigenlijk onmisbaar. Iedereen kijkt altijd even naar zichzelf voordat ze de deur uitgaan. Maar ook voor het interieur brengt een spiegel vele voordelen met zich mee. Zo is het handig om in een kleine kamer een grote spiegel aan de muur te hangen. Doordat een groot deel van de kamer wordt gereflecteerd in de spiegel, lijkt de kamer dan ook groter. Om dit effect nog beter te maken, kunt u een spiegel hangen aan 2 aangrenzende muren.
Verder brengt een spiegel licht in een donkere kamer, doordat het licht van buiten erin wordt gereflecteerd. En niet te vergeten, een spiegel is ook erg stijlvol en een ideale manier om een lege muur te vullen. U kunt uw spiegel staand of hangend plaatsen met als extra decoratie nog bijvoorbeeld een kamerplant. Dit zorgt voor een hele stijlvolle sfeer.

Spiegels in alle vormen, kleuren en maten

De spiegels kunnen in allerlei vormen, kleuren en maten voor u worden gemaakt. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat die worden uitgewerkt in het eindresultaat. Of u nu de spiegel in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of hal plaats, een spiegel is in elke kamer de ideale decoratie. Wilt u de spiegel ophangen of liever staand plaatsen? Alles is mogelijk. Het zal de kamer stijlvol, ruimer en ook nog eens lichter maken. Bepaal zelf welke kleur de spiegel moet hebben om perfect in uw interieur te passen.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Onmisbaar in uw huis

Meer licht in uw kamer!

Wilt u ook dat er meer licht in uw kamer is en dat er op een stijlvolle manier uw lege muur wordt gevuld? Bespreek uw wensen met ons en neem contact op!

Meer spiegels oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Spiegels

Van standaard tot gekleurde spiegels. Specialistische maatwerk spiegels vindt u bij ons!
$

Spiegels

$

Spiegelwanden

$
Specialistische spiegels

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Brochure downloaden

Download hieronder gratis onze brochure. Kom alles te weten over de meesters glastechniek en onze passie voor glas ambacht. Vul uw naam en e-mail adres in en download onze brochure.

Heeft u een vraag over spiegelss

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen

Wat voor soorten spiegels zijn er?

Spiegels zijn er in heel veel verschillende soorten, u heeft de keuze uit verschillende kleuren, maten en vormen. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste spiegel en een oplossing op maat.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn spiegel mooi blijft?

U kunt een spiegel gemakkelijk schoonmaken door eerst het oppervlakkige vuil te verwijderen, en daarna met een glassex spray schoon te maken. Poets de spiegel eerst met de spray schoon en ga er vervolgens met een droge doek overheen. Zorg hierbij dat u in rondjes er overheen wrijft om strepen te voorkomen.

Kan ik zelf een spiegel laten maken?

Ja dit is zeker mogelijk. Bij de Meesters Glastechniek zorgen we altijd voor een oplossing op maat die past bij uw wensen. U kunt zelf een mal laten maken die wij opsturen naar de fabriek zodat u precies uw eigen spiegel kunt maken.

Wat kost het laten monteren van een spiegel?

De kosten voor het monteren van een spiegel zijn afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.
Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek replaced all double-glazed windows with HR++ insulating glass last month. I have been very satisfied with the entire process, from the initial quote to placement. Communication was smooth and all agreements were met. I am also very satisfied with the placement of the glass. Despite the fact that the work was delayed, they completed it on the same day. The quality they delivered was good and they left everything neat and clean. Overall, a positive experience and I can recommend De Meesters Glastechniek to everyone.
Marcel
18:32 15 Oct 22
Good company. Quickly a sharp option. The installation was done by three spontaneous, fun, hard-working glaziers. Result astonishing. As if there is no window so I look outside. Craftsmen, be careful with them, we need them.
Fred Kamermans
17:29 20 Sep 22
Super service and a fine piece of craftsmanship by the Masters Glastechniek. We received a quote with a fair price and no hidden costs. Then our window was replaced neatly and quickly on the agreed date. Finally - at no extra cost - it was offered to take a look at the sealant work in the bathroom. Thanks for your service and service!
A Goedhart
08:13 02 May 22
We have had a large number of single-pane and thermopane windows replaced with HR++ glass by De Meesters Glastechniek. Clear agreements, good price and everything neatly installed. Professionals!
Arjan Stoop
11:52 25 Dec 21
I sometimes hire De Meesters for a job from my own painting company and that always goes well. Now I had many leaky windows in my own house that were already there with the purchase. They have replaced 7 large windows, replaced all other outdated kitwork and delivered real craftsmanship again!
Schildersbedrijf Gosink
06:12 23 May 21
js_loader
Stijlvol en handig

Spiegel laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een mooie decoratie in uw huis, dan is een spiegel de ideale oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!