Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Glazen vloerplaten laten plaatsen

Glazen vloerplaten zorgen voor een ruimtelijk effect en zorgen voor meer licht in huis. Of dit nu op de begane grond is of op andere verdiepingen, dat bepaalt u zelf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Glazen vloerplaten laten plaatsen

Glazen vloerplaten zorgen voor een ruimtelijk effect en zorgen voor meer licht in huis. Of dit nu op de begane grond is of op andere verdiepingen, dat bepaalt u zelf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Stevig

Deze glazen vloerplaten zijn erg stevig en daarmee ook veilig. U hoeft zich geen zorgen te maken over het breken van het glas.

Beschermend

Voor onder de kachel biedt de glazen vloerplaat bescherming tegen onverhoopt gloeiend as die uit de kachel kan vallen. Ook zorgt het glas ervoor dat krassen tot een minimum worden beperkt.

Ruimtelijk effect

Glazen vloerplaten die worden gebruikt om op te lopen, zorgen voor een ruimtelijk effect. Dit komt doordat de ruimte open aanvoelt en je ook zo naar beneden kan kijken.

Waarom glazen vloerplaten?

Het klinkt misschien eng om op glazen vloerplaten te lopen, aangezien mensen gelijk bij glas denken aan breekbaar materiaal. Onze glazen vloerplaten zijn gemaakt van gelaagd en gehard glas. Hierdoor is het glas erg sterk en is het geschikt om op te lopen. Verder zal er veel meer licht in de ruimte zijn als u glazen vloerplaten heeft. U kunt ervoor kiezen om deze vloerplaten op zowel de begane grond als andere verdiepingen in huis te plaatsen. Een andere reden om glazen vloerplaten te plaatsen, is omdat het een moderne sfeer creëert. Om het nog mooier te maken, kunt u de glazen vloeren ook met glazen deuren combineren (lees hier meer over glazen deuren).

Glazen vloerplaten op maat

Al onze producten worden op maat gemaakt en dus ook de glazen vloerplaten. Naast dat u de vloerplaten in huis kunt plaatsen, kunt u ook een glazen vloerplaat onder uw kachel plaatsen. Dit biedt namelijk bescherming tegen onverhoopt gloeiend as die uit de kachel kan vallen. Krassen worden tot een minimum beperkt en u kunt gewoon nog uw ondervloer zien. Of u nu een halfronde glazen vloerplaat, vierkant of in de vorm van een druppel wilt, alles is bespreekbaar. Wij luisteren graag naar uw wensen en verwerken deze in het eindresultaat.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Veilig en stijlvol

Glazen vloerplaten laten plaatsen?

Wilt u ook een moderne sfeer en meer licht in uw huis creëren? Dan zijn glazen vloerplaten de ideale oplossing. Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan!

Meer beloopbaar glas oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Beloopbaar glas

Lopen op glas? Klinkt als een droom, maar de Glas Meesters kunnen het waar maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Glazen vloerplaten

Glazen traptreden

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Stevig en beschermend

Glazen vloerplaten op maat?

Wilt u ook glazen vloerplaten voor in uw huis in de vorm waar u zelf de voorkeur voor heeft? Bekijk dan de mogelijkheden en vraag een offerte aan!