Glazen traptreden laten plaatsen

Glazen traptreden zorgen voor een chique sfeer in huis. Gemaakt van meerdere lagen glas die door middel van folies met elkaar verbonden zijn, zijn de traptreden erg stevig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het breken ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Glazen traptreden laten plaatsen

Glazen traptreden zorgen voor een chique sfeer in huis. Gemaakt van meerdere lagen glas die door middel van folies met elkaar verbonden zijn, zijn de traptreden erg stevig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het breken ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Stevig

De glazen traptreden zijn gemaakt van meerdere lagen gehard glas en zijn daarmee erg stevig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het breken ervan.

Chique

Glazen traptreden zorgen voor een moderne en chique sfeer. Verder geeft het ook erg stijlvolle uitstraling.

Tijdloos

Glazen traptreden brengen een tijdloos design met zich mee. Hiermee passen glazen traptreden bij elk interieur.

Waarom glazen traptreden?

Wilt u uw traptreden vervangen en bent u nog niet helemaal uit over wat voor soort trap u wilt? Glazen traptreden zijn een tijdloos ontwerp en passen daarmee bij elk interieur. Het brengt een chique en moderne uitstraling met zich mee. Aangezien glas doorzichtig is, heeft u telkens zicht in de rest van de woning. Het zorgt dus voor een ruimtelijk effect. Verder kan het licht dankzij de glazen trap elke plaats bereiken en hierdoor wordt de ruimte om de trap heen ook lichter. Ideaal voor een wat donkere huis dus. U zult zich misschien afvragen hoe het komt dat glazen traptreden niet breken. Dit komt doordat de traptreden van meerdere lagen glas zijn gemaakt die met elkaar zijn verbonden door middel van folies. Dit zal het breken tegenhouden en hoeft u zich daar dus geen zorgen over te maken.

Glazen traptreden prijzen

De kosten voor het laten plaatsen van glazen traptreden kan erg verschillen. De prijs is afhankelijk van het ontwerp van uw trap. Heeft u een rechte trap of heeft u een draaitrap? Hoeveel traptreden heeft u? Kiest u voor een anti-sliplaag? Wilt u zwevende glazen traptreden? En natuurlijk, de afmeting. De afmeting zal namelijk de dikte van het glas bepalen. Dankzij de folies die de aantal lagen glas met elkaar verbinden, kunt u zelf kiezen uit een doorzichtige, gekleurde of decoratie afwerking. Bij een decoratieve afwerking heeft u keus uit verschillende kleuren en decoraties. Kortom, diverse factoren spelen een rol bij de prijs voor het laten plaatsen van glazen traptreden.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Chique en tijdloos

Glazen traptreden in uw huis

Bent u op zoek naar nieuwe traptreden die uw huis een chique uitstraling geven? Het nemen van glazen traptreden is de ideale oplossing! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan.

Meer beloopbaar glas oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Beloopbaar glas

Lopen op glas? Klinkt als een droom, maar de Glas Meesters kunnen het waar maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Glazen vloerplaten

Glazen traptreden

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over glazen traptreden

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen

Wat kost een glazen trap?

De kosten voor een glazen trap zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Wij helpen u graag persoonlijk verder om samen de mogelijkheden te bespreken.

Hoe sterk is een glazen trap?

Het is belangrijk dat een glazen trap sterk genoeg is en voldoet aan de juiste eisen. Een glazen trap moet wettelijk voldoen aan de nen 3509 normen .

Hoe lang gaat een glazen traptreden mee?

Een glazen trap zou oneindig lang mee moeten kunnen gaan, wel kunnen hier na verloop van tijd eventuele blussen en krassen in komen.

Hoe wordt een glazen trap(trede) vastgezet?

Een glazen trap(trede) kan op verschillende manieren worden vastgezet. Dit is afhankelijk van de trap zelf, namelijk of dit alleen een muurbevestiging is of dat ze ergens bovenop komen te liggen.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Modern en stevig

Glazen traptreden laten plaatsen?

Wilt u glazen traptreden laten plaatsen die voor een ruimtelijk effect zorgen en meer licht in uw huis? Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan!