Glazen scheidingswand

Glazen scheidingswanden worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Ontdek de voordelen van een glazen scheidingswand.
Hoi,

Wist je al dat De Meesters Glastechniek glas op maat kan leveren. Of het nu gaat om unieke indoor glazen wanden, moderne glazen gevels of zelfs op maat gemaakte glazen balustrades, wij zetten uw wensen om in werkelijkheid.

✔ Gespecialiseerd in glas op maat
✔ Niks is onmogelijk
✔ 100% tevredenheidsgarantie

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

Glazen scheidingswand

Glazen scheidingswanden worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Ontdek de voordelen van een glazen scheidingswand. Het is een moderne en mooie manier om ruimtes van elkaar af te scheiden. Glazen scheidingswanden worden voornamelijk gebruikt in kantoren en bedrijfspanden, maar ook in woonkamers kan dit het interieur helemaal afmaken. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van glazen scheidingswanden.

glazen scheidingswand

Ruimtelijk en open

Glazen scheidingswanden zorgen voor een ruimtelijke en open uitstraling. Ruimtes worden niet helemaal afgesloten en vooral bij kleine ruimtes voelt het niet alsof je opgesloten zit. Het creëert een open sfeer en er wordt ook meer licht doorgelaten, waardoor het optisch ook groter lijkt.

Ongestoord kunnen werken

Glazen scheidingswanden zijn geluidsdicht waardoor je nog steeds ongestoord kunt werken. Je kunt je afzonderen van de ruimte zonder dat je je helemaal opgesloten hoeft te voelen. Je kunt bijvoorbeeld een stilte ruimte maken, of een vergaderruimte maar nog wel de controle houden over de hele kantoorruimte. Of zet een glazen scheidingswand in je huis zodat je een aparte werkkamer hebt maar ook nog kunt zien hoe het met je kinderen gaat.

Een glazen scheidingswand past in ieder interieur

Glazen scheidingswanden zijn modern en zorgen voor een stoere en industriële look. Ze zijn in elk interieur mooi te plaatsen en maken je inrichting helemaal af. Een glazen scheidingswand is zowel praktisch als mooi.

Makkelijk schoon te maken

Glazen scheidingswanden zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Er is vrijwel geen onderhoud nodig om de scheidingswanden voor vele jaren mee te laten gaan. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken met een doekje en wat glasreiniger of zeep. Een klein vlekje is daarom al weer gauw verwijderd.

Stevig

Glazen scheidingswanden zijn erg stevig en veilig. Doordat het gemaakt is van gehard glas is het heel erg sterk en is de kans dat iemand er door heen valt heel erg klein. Dit zorgt ervoor dat glas erg veilig is om te gebruiken als scheidingswand. Wanneer het glas toch breek zal dit in heel veel kleine stukjes breken die niet schadelijk zijn.

Glazen scheidingswand van de Meesters Glastechniek

Wil jij een glazen scheidingswand laten plaatsen in jouw kantoor of in je huis? Bij de Meesters Glastechniek zijn we gespecialiseerd in glas en helpen we je altijd met een oplossing op maat. Maak jouw interieur of kantoorruimte helemaal af met een moderne glazen scheidingswand. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website en dan helpen we je graag verder.

Glas op maat laten maken?

Onze Glas Meesters geven graag advies om tot de beste oplossing te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.

Benieuwd naar wat wij je kunnen bieden?

Vul het formulier in en download onze gratis brochure.

“Van sprankelende vensters tot verbluffende glazen douche cabines, we streven ernaar om elegantie en vakmanschap in elke creatie te brengen.”

Vriendelijke groet,

Guus den Bouwmeester

Eigenaar, De Meesters Glastechniek

WE BESPREKEN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN

Glas op maat bestellen?

Met onze jarenlange ervaring in de glas branche kunnen we u bij elk project helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download gratis onze brochure.