Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Hardglazen scheidingswanden laten plaatsen?

Met hardglazen scheidingswanden bent u van echte kwaliteit verzekerd. U zult nog steeds optimaal genieten van de ruimtes die u heeft en het ruimtelijk effect meemaken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

Hardglazen scheidingswanden laten plaatsen?

Met hardglazen scheidingswanden bent u van echte kwaliteit verzekerd. U zult nog steeds optimaal genieten van de ruimtes die u heeft en het ruimtelijk effect meemaken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

Ruimtelijk

Met deze hardglazen scheidingswanden zal de ruimte nog steeds groot lijken. U kunt namelijk nog steeds alle ruimtes zien, ondanks dat er een scheidingswand is.

Tijdloos ontwerp

Een glazen scheidingswand gaat eindeloos mee en is ook nog eens erg stijlvol. Het past bij elk interieur.

Hoge kwaliteit

Hardglas is van hoge kwaliteit en dat is in elk opzicht te merken. Mocht het glas zelfs toch breken, dan zullen dit vele kleine onscherpe stukjes zijn.

Hardglazen scheidingswanden

Scheidingswanden die van hardglas zijn gemaakt, zijn van hoge kwaliteit. Gehard glas is namelijk 5 keer sterker dan normaal glas. Dit komt doordat het glas eerst wordt verhit tot meer dan 600 ℃ en vervolgens snel wordt afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er in het glas spanning komt en hierdoor wordt het glasoppervlakte versterkt. Het glas is tegen hoge temperaturen bestendig en biedt extra veiligheid. Het is namelijk schokbestendig en heeft een grote weerstand tegen breuk. Mocht het toch gebeuren dat het glas breekt, dan gebeurt dit in vele kleine stukjes met een onscherpe rand. Hierdoor raakt er niemand verwond.

Waarom hardglazen scheidingswanden?

Als u van plan bent om een scheidingswand te laten plaatsen, is gehard glas de ideale optie. Gehard glas is namelijk de veiligste vorm van enkel of dubbelglas en wordt op plaatsen toegepast waar het glas zo min mogelijk mag breken. Denk maar aan uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Het glas is tegen hoge temperaturen bestendig en moeilijk te breken. Naast dat gehard glas dus erg stevig is en veel veiligheid biedt, zorgt het ook nog eens voor een ruimtelijk effect. Ondanks dat er ruimtes van elkaar worden gescheiden, kunt u door het glas nog steeds de andere ruimte in kijken. Gehard glas is een tijdloos ontwerp en past bij elk interieur. Het is stijlvol, modern, praktisch en gaat met de jaren mee!

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Veilig en stevig

Hardglazen scheidingswanden laten plaatsen

Hardglazen scheidingswanden zijn veilig en passen bij elk interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Meer scheidingswanden oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Scheidingswanden

Een mooie glazen scheidingswand in uw woning of kantoorpand? Op het gebied van scheidingswanden is er heel veel mogelijk.

Hardglazen scheidingswanden

$

Specialistische scheidingswanden

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Brochure downloaden

Download hieronder gratis onze brochure. Kom alles te weten over de meesters glastechniek en onze passie voor glas ambacht. Vul uw naam en e-mail adres in en download onze brochure.

Configurator

Zoek jij een glasoplossing op maat? Met onze configurator kunt u gemakkelijk de prijs berekenen voor uw glas wens. U kunt zelf de afmetingen aanpassen en kiezen uit verschillende opties zoals type montage, glassoort, profiel kleuren en nog veel meer. Met de configurator kunt u uw wensen echt werkelijkheid laten worden. Stel hier uw zelf uw glasoplossing op maat samen.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Hardglazen scheidingswanden

Ruimtelijk effect creëren?

Wilt u ruimtes van elkaar scheiden en toch nog een ruimtelijk effect creëren? Dit kan met onze hardglazen scheidingswanden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan.