Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Glazen balustrade

Wilt u een veilige en tijdloze balustrade? Een glazen balustrade kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glazen balustrade

Wilt u een veilige en tijdloze balustrade? Een glazen balustrade kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Duurzaamheid

Een glazen balustrade gaat jarenlang mee, u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Af en toe een doekje eroverheen en het glanst weer. Dat bespaart tijd en dat is fijn.

Tijdloos ontwerp

Een glazen balustrade raakt nooit uit de mode. Het is minimalistisch, past in vrijwel elk interieur en ziet er strak uit. Van de glazen balustrade kunt u nu, maar ook over twintig jaar nog genieten.

Veiligheid

Een glazen balustrade is veilig. Glas lijkt kwetsbaar, maar is erg sterk. Zeker bij een balustrade is stevigheid en veiligheid erg belangrijk. Met een glazen balustrade is veiligheid u gegarandeerd.

Wat is een balustrade?

Een balustrade is een laag hek of muurtje die bij hoge zijden voor de veiligheid wordt geplaatst, dit voorkomt dat iemand valt. Denk hierbij aan balkons en de hekken bij trappen. Een balustrade speelt een rol van veiligheid, maar het kan ook een rol van luxe spelen. U kunt bijvoorbeeld een glazen balustrade plaatsen bij uw veranda of uw huidige trapleuning vervangen door een glazen trapleuning. We bespreken samen met u graag de mogelijkheden.

Waarom een glazen balustrade?

Een glazen balustrade, ook wel een glazen borstwering genoemd, heeft veel mogelijkheden. Ten eerste is een glazen balustrade zowel binnen als buiten te plaatsen. Buiten kan de glazen balustrade bijvoorbeeld bij uw balkon en binnen kan de glazen balustrade in uw vide. Ten tweede is een glazen balustrade hartstikke veilig. Glas is erg sterk en kan veel hebben, u hoeft zich geen zorgen te maken om uw veilig. Tot slot is een glazen balustrade duurzaam en tijdloos. Het gaat lang mee en door de tijdloze design, staat het altijd mooi.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Zorgeloos genieten van uw huis

Benieuwd naar de mogelijkheden van een glazen balustrade?

Wij helpen u graag verder.

Meer oplossingen?

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Balustrades

Balustrade als eye-catcher voor een vide, balkon, dakterras of trap? Laat u inspireren door onze Glas Meesters!
$
Glazen balustrade vide
$
Glazen trap balustrade
$
Glazen balkon balustrade
$
Terras balustrade glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen met betrekking tot interieurbeglazing.

Hoe lang duurt het monteren van de glazen balustrade?

Welke afmetingen zijn er mogelijk?

Kan de glazen balustrade binnen en buiten worden geplaatst?

Een glazen balustrade kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Wat kost een glazen balustrade?

De prijzen van een glazen balustrades zijn verschillend per situatie. Voor uw persoonlijke situatie maken we graag een offerte op.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Veilig en mooi wonen

Een glazen balustrade laten plaatsen?

Vraag direct een offerte aan en we zullen snel alle mogelijkheden met u bespreken.