Glazen trap balustrade

Wilt u een glazen balustrade voor uw trap? Een trap balustrade van glas is duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Glazen trap balustrade

Wilt u een glazen balustrade voor uw trap? Een trap balustrade van glas is duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Blaas wat frisheid het huis in

Toe aan wat vernieuwing in uw huis? Met een glazen trap balustrade geeft u uw woning een moderne uitstraling. En dat alleen door één aanpassing.

Veilig de trap op en af

Een trap met glazen balustrade ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor veiligheid. Een balustrade van glas is sterk, hoog en heeft geen gaten. Zo valt er niks tussen en kunt u met een goed gevoel wonen.

Minimalistisch stijl

Glas is het perfecte materiaal voor een minimalistische look. Door de doorzichtigheid kijk je recht door de trap balustrade heen, wat voor rustig gevoel zorgt.

Glazen trap balustrade

Is uw trap toe aan een frisse look? Met een balustrade van glas krijgt uw trap een metamorfose. Vergeet de ouderwetse balustrades en maak plek voor een moderne trapbalustrade van glas. Een balustrade voor uw trap van glas is veilig, duurzaam en van hoge kwaliteit. Glas is sterk en kan veel hebben. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw familie en uzelf. Daarnaast ziet glazen balustrade binnen er chic, rustig en modern uit. Zo brengt u uw interieur naar een hoger niveau.

Een trap balustrade van glas op maat

Het is belangrijk dat een glazen trap balustrades goed wordt geplaatst. Ons team heeft ruim twintig jaar ervaring en doet het werk nog elke dag vol passie en enthousiasme. Persoonlijk aandacht voor u staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van uw wensen, zodat we u het beste kunnen helpen. Heeft u bijvoorbeeld ook interesse in een glazen trapleuning? Dan kunnen we u ook daarmee van dienst zijn. Al uw wensen kunt u met ons bespreken en wij zullen u altijd de beste oplossing bieden.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Een stap omhoog

Wilt u een balustrade van glas voor uw trap?

Een balustrade van glas binnen ziet er modieus uit en waarborgt de veiligheid. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Meer balustrades oplossingen?

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Balustrades

Balustrade als eye-catcher voor een vide, balkon, dakterras of trap? Laat u inspireren door onze Glas Meesters!

Glazen balustrade vide

Glazen trap balustrade

Glazen balkon balustrade

Terras balustrade glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen met betrekking tot interieurbeglazing.

Wat kost een glazen trap balustrade?

De kosten voor een glas balustrade zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de afmetingen, de dikte en het soort glas. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om de kosten te bespreken.

Welk glas wordt er gebruikt voor een glazen balustrade voor de trap?

Voor een glazen trap balustrade gebruiken wij gehard glas of gelaagd glas.

Is het ook mogelijk om een ander kleur glas te gebruiken voor mijn trap balustrade?

U kunt kiezen voor een glazen trap balustrade van helder, rook of mat glas.

Hoe lang duurt het monteren van een trap balustrade van glas?

Het monteren van een glazen balustrade kan van minimaal 1 dag tot 5 dagen duren.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Glas gaat nooit uit de mode

Ook een glazen balustrade bij de trap laten plaatsen?

Ga een stap verder met onze glazen trap balustrades. Wilt u ook een unieke look voor uw trap? Vraag dan een offerte aan.