Glazen terras balustrade

Een glazen balustrade op uw terras? Onze glasbalustrades zijn veilig, sterk en duurzaam. Zo kunt u jarenlang genieten van uw terras.

Glazen terras balustrade

Een glazen balustrade op uw terras? Onze glasbalustrades zijn veilig, sterk en duurzaam. Zo kunt u jarenlang genieten van uw terras.

Veiligheid staat op nummer 1

Het is belangrijk om op uw dakterras een veilige balustrade te plaatsen. Onze glazen balustrades zijn sterk en veilig. Zo kunt u volop genieten van uw uitzicht.

Thuis genieten van luxe

Glas is een kwalitatief materiaal dat een luxe uitstraling heeft. Zeker als in de avond uw tuin lichten door het glas schitteren, kunt u optimaal genieten van dit luxe gevoel.

Duurzame balustrades

Onze glazen balustrades zijn duurzaam. Dit betekent dat ze lang meegaan, weinig onderhoud vergen en jarenlang mooi blijven.

Glazen terras balustrade

Wat voor soort terras heeft u? Geen zorgen, bij zowel een dakterras als bij het terras in uw tuin is het mogelijk om een glazen balustrade te plaatsen. Voor uw dakterras is veiligheid het belangrijkst, maar dit betekent niet dat het niet stijlvol kan zijn. Met onze glazen balustrades kunt u niet alleen meer genieten van uw uitzicht, maar het ziet er ook ontzettend chic uit. Heeft u een terras in uw tuin? Ook daar kunt u gebruik maken van een glazen balustrade. U kunt een knusse zithoek in uw tuin creëren, terwijl u nog zicht heeft op uw tuin. Wat voor terras u ook heeft, wij hebben een passende oplossing voor u.

Persoonlijk aanpak

Wat is de beste manier om te beginnen? U weet al dat u een glazen balustrade wilt laten plaatsen en u heeft een visie. Nu moet het alleen nog tot leven komen. Wij helpen u graag verder. Bij De Meesters Glastechniek vinden we persoonlijk aandacht belangrijk. Met onze kennis kunnen we u altijd adviseren en samen kijken we wat het beste bij uw wensen past. We begeleiden u door het gehele proces heen, zodat er niks ontbreekt. Het resultaat? Een kwalitatieve, duurzame en veilige glasbalustrade op uw terras, net zoals die van uw visie.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Veilig en luxueus wonen

Wilt u een glazen balustrade laten plaatsen?

Ambitie, kwaliteit en persoonlijk aandacht staat bij ons voorop. Vindt u dit ook belangrijk? Neem dan contact met ons op zodat we samen zorgen voor de perfecte balustrade voor uw terras.

Meer balustrades oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Balustrades

Balustrade als eye-catcher voor een vide, balkon, dakterras of trap? Laat u inspireren door onze Glas Meesters!

Glazen balustrade vide

Glazen trap balustrade

Glazen balkon balustrade

Terras balustrade glas

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Brochure downloaden

Download hieronder gratis onze brochure. Kom alles te weten over de meesters glastechniek en onze passie voor glas ambacht. Vul uw naam en e-mail adres in en download onze brochure.

Configurator

Zoek jij een glasoplossing op maat? Met onze configurator kunt u gemakkelijk de prijs berekenen voor uw glas wens. U kunt zelf de afmetingen aanpassen en kiezen uit verschillende opties zoals type montage, glassoort, profiel kleuren en nog veel meer. Met de configurator kunt u uw wensen echt werkelijkheid laten worden. Stel hier uw zelf uw glasoplossing op maat samen.

Heeft u een vraag over glazen terras balustrade terras

Heeft u een vraag? Wellicht hebben we deze al een keer beantwoord. Hieronder vind u een overzicht van onze veelgestelde vragen

Wat kost een glazen balustrade?

De kosten voor een glazen balustrade zijn afhankelijk van de afmetingen, materialen en uw wensen, dit verschilt dus per balustrade.

Hoe dik moet glas zijn voor een balustrade?

Het glas voor een glazen balustrade moet minimaal 8 tot 20 millimeter zijn.

Welk glas wordt gebruikt voor een glazen balustrade terras?

Voor een glazen terras balustrade gebruiken wij altijd gehard gelaagd glas. Afhankelijk van de plaats, hoogte en afmeting kan dit verschillen van 4-4.1 tot 10-10.1

Hoe lang duurt het monteren van een glazen balustrade?

Het monteren van een glazen balustrade kan van minimaal 1 dag tot 5 dagen duren.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Geef uw terras een nieuw leven

Ook glazen balustrades op uw terras?

Wij nemen u mee in het gehele proces en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw terras. Vraag een offerte aan en bekijk de mogelijkheden.