Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Figuurglas

Bent u opzoek naar figuurglas voor in uw woning? Figuurglas kan net dat beetje extra toevoegen aan uw interieur en u behoudt nog steeds evenveel licht als bij normaal glas. Wij helpen u altijd met een oplossing op maat.

Figuurglas

Bent u opzoek naar figuurglas voor in uw woning? Figuurglas kan net dat beetje extra toevoegen aan uw interieur en u behoudt nog steeds evenveel licht als bij normaal glas. Wij helpen u altijd met een oplossing op maat.

Laat licht door

Figuurglas is niet doorzichtig maar wel doorschijnend. Hierdoor komt er nog steeds even veel licht door het glas heen maar behoudt u wel privacy.

Uniek detail

Figuurglas kan net dat beetje extra geven aan uw woning. Het geeft een uniek detail en kan de uitstraling van je woning helemaal veranderen.

Verschillende patronen

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden met figuurglas. Van ribbels en bobbels tot zelf bamboe patronen.

Een unieke toevoeging met figuurglas

Figuurglas is glas met een structuur erop. Het kan net dat beetje extra detail geven aan uw woning. Figuurglas wordt gemaakt met twee walsen die een patroon drukken op het glas wanneer deze net uit de glasoven komt. Figuurglas is doorschijnend en laat veel licht door maar is niet geheel doorzichtig. Zo kunt u genieten van uw privacy maar met voldoende lichtinval.

Figuurglas op maat

Figuurglas bestaat in heel veel verschillende maten en patronen. Wilt u figuurglas met een ribbel reliëf? Of kies u liever voor een special bamboe patroon? Bij De Meesters Glastechniek helpen wij u altijd met een oplossing op maat. Wat uw wensen ook zijn wij denken met u mee en voorzien u altijd van de beste kwaliteit. Met onze jarenlange passie voor glas zorgen we er samen voor dat we uw wensen helemaal tot zijn recht kunnen laten komen.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Uniek detail

Wilt u uw interieur wat specialer maken met figuurglas?

Kies voor figuurglas en maak uw woning net nog wat unieker. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met een oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer enkelglas oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Enkelglas

Enkelglas is nog steeds de basis voor veel glassoorten. Het is licht in gewicht en daardoor goed te gebruiken voor verschillende soorten bewerkingen.

Enkelglas (floatglas)

Figuurglas

$

Monumentaal glas

$

Veiligheidsglas (specialistisch glas)

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Behoudt privacy

Bent u opzoek naar figuurglas voor uw woning?

Met figuurglas komt er nog steeds genoeg licht naar binnen maar zorgt het wel voor meer privacy. Wij voorzien u graag met advies voor de beste oplossing. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen