Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

U profielen

Bent u opzoek naar de juiste u profielen voor uw glasproject? De Meesters Glastechniek helpt u met een oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

U profielen

Bent u opzoek naar de juiste u profielen voor uw glasproject? De Meesters Glastechniek helpt u met een oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bescherming

Met een u profiel kunt u het glas aan de randen beschermen tegen beschadiging

Oplossing op maat

Wij denken altijd met u mee en zoeken samen een oplossing op maat die past bij al uw wensen.

Passende uitstraling

Met de keuze uit verschillende kleuren en materialen creëert u de uitstraling die u wilt.

Maak uw glasproject compleet

Uw glasproject is pas helemaal compleet wanneer deze gemonteerd is. Voor het monteren van een glazen deur of glazen wand kunt u een u profiel gebruiken. Een u profiel is een profiel in de vorm van een vierkante u die om de zijkant van uw glas heen gaat en die u aan een wand kunt maken. Daarnaast beschermt een u profiel de randen van uw glaswerk. U kunt een u profiel gebruiken voor bijvoorbeeld uw glazen douchedeur, spiegels, glaswanden etc. Bij De Meesters Glastechniek zijn u profielen in elke ral kleur te leveren. Daarnaast leveren wij ook goud, gunmetal, bronze, rosegoud, chrome zwart en koper.

Altijd een oplossing op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan helpen bij uw gehele glasproject. Wij helpen u met het uitkiezen van het juiste glas, het geschikte beslag en een passend profiel. Voor de beste glasoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van het juiste beslag en profielen kunt u de uitstraling van uw glasproject meteen veranderen. Voor al uw vragen rondom glas kunt u bij ons terecht.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Geschikt profiel

Bent u opzoek naar het geschikte u profiel voor uw glasproject?

Zorg dat uw glasproject helemaal compleet is en kies voor het juiste profiel voor uw glas. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan zoeken we samen de beste oplossing.

Meer beslag en profielen oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Beslag en profielen

Welk hang- en sluitwerk past het best bij uw glasproject? Onze Glas Meesters helpen u graag om uw glazen deuren en glazen wanden compleet te maken.
$
Deur beslag
$
Douche beslag
$
Elektronische toegang (sloten)
$
U profielen

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Brochure downloaden

Download hieronder gratis onze brochure. Kom alles te weten over de meesters glastechniek en onze passie voor glas ambacht. Vul uw naam en e-mail adres in en download onze brochure.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Compleet glasproject

Wilt u uw glasproject helemaal compleet maken?

Bij de Meesters Glastechniek zijn we gespecialiseerd glas op maat en bieden we u altijd de beste oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan.