Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Glazen schuifdeur

Wilt u een glazen schuifdeur voor uw interieur? Wij maken glazen schuifdeuren op maat, bieden diverse stijlen aan, alles is mogelijk en nee is geen optie. Indien gewenst kunnen wij de schuifdeuren ook monteren.

Glazen schuifdeur

Wilt u een glazen schuifdeur voor uw interieur? Wij maken glazen schuifdeuren op maat, bieden diverse stijlen aan, alles is mogelijk en nee is geen optie. Indien gewenst kunnen wij de schuifdeuren ook monteren.

Meer lichtinval

Met een glazen schuifdeur is er ruimte voor meer lichtinval. Een donkere ruimte kan hierdoor getransformeerd worden naar een lichte ruimte.

Subtiele statement

Een glazen schuifdeur zorgt voor een echte statement. Het is subtiel, maar het is nooit te missen. Precies wat een ruimte nodig heeft.

Geen draaihoek

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de draaihoek van een deur. Een schuifdeur is gemakkelijk te openen. Botsende deuren zijn verleden tijd.

Geef uw ruimte meer karakter

Is uw interieur toe aan iets nieuws? Onze glazen schuifdeuren kunnen een ruimte volledig transformeren. Een donkere ruimte kan worden opgelicht met een glazen schuifdeur. Daarnaast ziet het er ook is nog elegant uit. Of u nou op zoek bent naar een industriële schuifdeur of een moderne schuifdeur, wij creëren de gewenste glazen schuifdeur. Een schuifdeur kan in elke ruimte worden geplaatst en zorgt voor karakter. Weet u al waar u een glazen schuifdeur wilt laten plaatsen? Wij helpen u graag verder.

Glazen schuifdeur op maat

Na ruim 20 jaar ervaring hebben we nog steeds een grote passie voor het ambacht glas. Dagelijks zijn we bezig met interieurbeglazing, een glazen schuifdeur is geen uitzondering. Een glazen schuifdeur is praktisch in gebruik, laat veel licht door en is in elk interieur toe te passen. Het zorgt ervoor dat een ruimte echt uniek wordt. Wij maken de glazen schuifdeur op maat, passen het aan uw voorkeuren aan en monteren hem. Kunt u de glazen deur al in uw ruimte voorstellen?

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Maak het plaatje compleet

Uw interieur nog unieker maken?

Een glazen schuifdeur zorgt er echt voor dat uw interieur uniek wordt. Even geen traditionele deur, maar een moderne schuifdeur. Ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn.

Meer glazen schuifdeur oplossingen

Er is veel mogelijk op het gebied van interieur en glas. Zoek u een glazen deur? Een scheidingswand of een douchecabine? De Meesters Glastechniek is uw partner op het gebied van glas.

Hardglazen deuren

Zoekt u een hardglazen deur? Geen maatvoering ligt buiten ons bereik. Geschikt voor woningen en bedrijfspanden.
$

Hardglazen deuren

$
Hardglazen schuifdeuren

Steellook deuren

$
Toegangsdeuren
$
Winkeldeuren

Ontbreekt de gewenste glassoort of toepassing? Neem contact met ons op.

Lever jij als glaszetter ten allen tijde kwaliteit? Kom dan ons team versterken.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

Tijd voor iets nieuws

Wilt u ook een glazen schuifdeur in uw ruimte?

Neem uw interieur niveau een stapje hoger, met een glazen schuifdeur. Het is praktisch in gebruik en de schoonheid is niet te ontkennen. Vraag nu een offerte aan.