HR++ glas met zonwering

Wilt u graag de warmte buiten houden en de kou binnen op de warme zomer dagen? Kies dan voor HR++ glas met zonwering van de Meesters Glastechniek. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan helpen we u graag verder.

  • Warmtewering
  • Energiebesparing
  • Aangenaam binnenklimaat

HR++ glas met zonwering

Wilt u graag de warmte buiten houden en de kou binnen op de warme zomer dagen? Kies dan voor HR++ glas met zonwering van de Meesters Glastechniek. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan helpen we u graag verder.

  • Warmtewering
  • Energiebesparing
  • Aangenaam binnenklimaat

Warmtewering

HR++ glas met zonwering kan helpen om de warmte van de zon buiten te houden, waardoor de temperatuur in huis aangenamer blijft. Dit kan vooral in de zomermaanden bijdragen aan een comfortabel binnenklimaat.

Energiebesparing

HR++ glas heeft een hoge isolatiewaarde waardoor het zorgt voor goede isolatie. Zo hoef je in de winter minder te stoken en in de zomer minder te koelen en bespaar je op een hoop energie kosten.

Verhoogde privacy

Zonwering kan helpen om je privacy te vergroten, vooral wanneer je in een drukke straat of buurt woont.

HR++ glas met zonwering voor koele zomers en warme winters

Wordt uw huis in de zomer altijd erg warm omdat de zon de hele dag op uw ramen staat? In de zomer wilt u natuurlijk zo veel mogelijk genieten van urenlang zonlicht, maar wanneer u grote raampartijen heeft kan dit al snel leiden tot hoge temperaturen in uw huis. HR++ glas met zonwering kan hiervoor de perfecte oplossing zijn. Hiermee houdt u de warmte in de zomer buiten en kunt u blijven genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder dat u de hele dag de airco aan hoeft te zetten.. Daarnaast zorgt HR++ glas er ook nog voor dat de warmte in de winter ook binnenblijft en u dus minder hoeft te stoken.

HR++ glas met zonwering is een goede investering tegen hoge energiekosten

Heeft u in de zomer vaak de airco aan tegen de warmte? En moet u in de wintermaanden altijd veel stoken om het een beetje warm te krijgen binnen? Dan is het misschien een goed plan om uw glazen te vervangen door HR++ glas met zonwering. HR++ glas heeft een veel hogere isolatie waarde dan normaal dubbel glas of enkel glas en zorgt dus voor een betere isolatie. zo houdt u in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Hiermee kunt u dus een hoop energiekosten besparen en is het een goede investering die u vanzelf terug verdient.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Koele zomers, warme winters

Bespaar op hoge energiekosten met HR++ glas met zonwering.

Houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen en investeer in Hr++ glas met zonwering. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Investering in uw woning

Een goede investering voor uw woning

Wilt u investeren in duurzamere ramen en hoge energiekosten voorkomen? Bij de Meesters Glastechniek helpen we u graag verder met een oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.