Glazen overkapping met zonwering

Wilt u graag een glazen overkapping met zonwering laten plaatsen voor over uw terras of buitenruimte? Bij De Meesters glastechniek helpen we u graag verder met de verschillende mogelijkheden.

  • Bescherming tegen zon en regen
  • Langer genieten van het buitenseizoen
  • Altijd een oplossing op maat

Glazen overkapping met zonwering

Wilt u graag een glazen overkapping met zonwering laten plaatsen voor over uw terras of buitenruimte? Bij De Meesters glastechniek helpen we u graag verder met de verschillende mogelijkheden.

  • Bescherming tegen zon en regen
  • Langer genieten van het buitenseizoen
  • Altijd een oplossing op maat

Bescherming tegen regen en zon

Een glazen overkapping biedt bescherming met zonwering tegen de zon en regen, waardoor u langer buiten kunt zitten en kunt genieten van uw terras of tuin.

Verleng het buitenseizoen

Met een glazenoverkapping kunt u langer van uw buitenruimte genieten, ook wanneer het weer koeler wordt. Een overkapping houdt de warmte meer vast en biedt bescherming tegen regen en wind.

Waardevermeerdering

Een glazen overkapping zorgt voor een waarde vermeerdering van uw huis. Het is daarom ook een goede investering die u uiteindelijk van zelf terug kunt verdienen.

Geniet optimaal van uw tuin met een glazen overkapping met zonwering

Wilt u graag vaker in de zomer buiten kunnen zitten en optimaal gebruik kunnen maken van uw tuin of terras? Met een glazen overkapping kunt u de hele zomer, maar ook wanneer het weer kouder wordt, genieten van de buitenlucht in uw tuin. Een glazen overkapping met zonwering beschermt u tegen de felle zon waardoor u in een aangename temperatuur buiten kunt zitten, maar ook tegen de regen wanneer het wat minder lekker weer is. Zo kunt u altijd heerlijk genieten van de buitenlucht en optimaal gebruik maken van uw terras.

Een mooie investering voor uw woning

Een glazen overkapping over uw terras is niet alleen een mooie en functionele toevoeging maar zorgt ook nog eens voor een waarde vermeerdering van uw woning. Het is een goede investering waar u zelf veel profijt van heeft en die u uiteindelijk vanzelf terug zult verdienen. De zonwering zorgt ervoor dat het minder warm wordt waardoor uw woning ook minder snel warm zal worden en u dus minder hoeft te koelen in warme zomermaanden. Daarnaast kan de overkapping in koude wintermaanden ook warmte beter vasthouden waardoor u dus ook kunt besparen op energiekosten.

Van idee naar realisatie.

Heeft u een idee voor een nieuw glasproject? Wij begeleiden u van idee tot realisatie.

Advies

Op basis van uw wensen geven wij advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Begeleiding

We begeleiden u in het hele traject tot aan de oplevering. 

Leveren en montage

Zodra het werkplan is opgesteld kunnen we overgaan tot levering en montage.

Wilt u het buitenseizoen verlengen en langer kunnen genieten van uw tuin?

Met een overkapping met zonwering bent u beschermt tegen verschillende weersomstandigheden en kunt u bijna het hele jaar door genieten van het buitenleven. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten?

Wat klanten over ons zeggen?

De Meesters Glastechniek
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 24 recensies
EpicAnimal Videos
Goed werk geleverd in Lisserbroek twee jaar geleden. Woning voorzien van hr++ beglazing. Heel erg bedankt nog.
Harry Wesselink
Uit meerdere aanbiedingen gekozen voor De Meesters Glastechniek. Vanaf 1e contact verliep alles vlekkeloos. Pluspunten o.a. op e-mails en telefonisch wordt snel gereageerd, alles ( 48 ramen vervangen door HR ++ bij ons en de buren) in 1 keer goed gemeten, geen lange levertijden, zeer goede organisatie. Voor de zware ramen was een kraan nodig, maar door inzet die dag van 3 glaszetters + de kraanoperator was kraanhuur tot 1 dag beperkt. In 1 week was hele project afgerond. Alle medewerkers uiterst vriendelijk en men werkt zeer netjes. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Paulien Strijland
Fijn bedrijf om mee te werken. Niet de laagste prijs, maar wel de beste service en bereikbaarheid van de 5 partijen die we benaderd hadden. Waren erg goed in het beantwoorden van vragen en hadden als enige in hun offerte al onze wensen goed meegenomen.
Durk H
Daniel Moerman
Dubbel glas laten plaatsen in Amsterdam, heel tevreden met de voorbereiding, het werk, het resultaat en de communicatie. Erg goed werk voor een goede prijs - zeer aan te raden. Kon zelfs eerder geplaatst worden dan oorspronkelijk gepland waardoor we er de rest van December warmpjes bij zitten, heel erg tevreden!
Willem Veen
Top bedrijf communicarie ging ff niet lekker omdat mijn mail in de spam kwam en hun mail niet naar mij verzonden werd. Maar de levering en plaatsing was super. En concurerend
Joop Machielse
Prima ervaring met dit bedrijf. Ging om vervangen van enkel glas in bijna 100 jaar oude ramen. Voortraject prima georganiseerd, heldere communicatie en concurrerende prijs. Uitvoering ook prima. Ondanks lastige bereikbaarheid van de ramen snel en netjes gewerkt. De draairamen hingen een beetje uit het lood en waren beetje gammel maar zijn nu mooi opgespannen. Vakmensen! En ook nog gezellig en vertrouwd.
Twan Wilke
In week 35-2023 complete woning voorzien van nieuwe beglazing, vanwege enkele ‘lekke’ ruiten. Zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd in slechts 2 dagen. Erg tevreden over voorbereiding, communicatie, uitvoering en resultaat.
Joop Huyts
Komen afspraken na en goed werk niet te duur top
Patrick S
HR++ Glas geplaatst. Heldere communicatie, zeer netjes gewerkt en gewoon leuke mensen! Aanbevolen
marcel boomkamp
Fijne mensen.
Bianca van Breen
Marijke Licher
Het team van de Meesters Glastechniek heeft professioneel werk geleverd. En we waren heel tevreden over de adequate en sympathieke communicatie. Ik heb namens onze Vve veel contact gehad. Scherpe prijs voor de16 woningen in onze straat en allemaal voorzien van HR++ glas. En het team op locatie was top, goed op elkaar ingespeeld en zeer meewerkend. Dank! Ik kan zonder enige twijfel dit bedrijf aanbevelen.
Ed Hoogkamer
Jurgen Suurmeijer
E.K. Boldewijn
Marcel
De Meesters Glastechniek heeft afgelopen maand alle ramen met dubbel glas vervangen met HR++ isolatieglas. Ik heb heel erg tevreden over het gehele proces, vanaf de initiële offerte tot aan het plaatsen. De communicatie verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ook heel tevreden over het plaatsen van het glas. Ondanks dat de werkzaamheden wat uitliepen hebben ze het op dezelfde dag afgerond. De kwaliteit die ze hebben geleverd was goed en ze hebben alles netje schoon achtergelaten. Over het geheel genomen een positieve ervaringen en ik kan iedereen De Meesters Glastechniek aanraden.
Arjan Dost
Het feit dat ik dit bedrijf heb geadviseerd aan onze buren (en die er ook gebruik van hebben gemaakt) zegt genoeg denk ik 🙂
Fred Kamermans
Goede firma. Snel een scherpe optie. De installatie werd gedaan door een drietal spontane, leuke, keihard werkende glaszetters. Resultaat verbluffend. Alsof er geen raam zit zo kijk ik naar buiten. Vaklui, wees er voorzichtig mee, we hebben ze nodig.
A Goedhart
Super service en knap staaltje vakwerk door de Meesters Glastechniek. Wij kregen een offerte met een eerlijke prijs en geen verborgen kosten. Vervolgens werd ons raam keurig en snel vervangen op de afgesproken datum. Tot slot werd - zonder meerpijs - aangeboden om nog even te kijken naar het kitwerk in de badkamer. Dank voor jullie dienst en service!
Iris Rolf
Arjan Stoop
Wij hebben een groot aantal enkelglas en thermopane ruiten laten vervangen door HR++ glas door De Meesters Glastechniek. Duidelijke afspraken, goede prijs en alles netjes gemonteerd. Vakmensen!
Schildersbedrijf Gosink
Ik huur De Meesters wel eens in voor een klus vanuit mijn eigen schildersbedrijf en dat gaat altijd goed. Nu had ik in mijn eigen huis veel lekke ramen die er al zaten met de koop. Ze hebben 7 grote ramen vervangen, al het ander verouderd kitwerk vervangen en hiermee echt weer vakwerk afgeleverd!
Arjen Kos
Professionele en hard werkende vakmannnen. Erg goed werk geleverd bij mijn project.
js_loader
Oplossing op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen overkapping met zonwering?

Wij helpen u graag verder met een oplossing op maat die past bij uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.